Reklama

Reklama

The Hire: The Follow

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Mysteriózní / Romantický
USA, 2001, 8 min

Obsahy(1)

Clive Owen hrá nájomného šoféra, ktorý dováža ľudí na miesta, na ktoré sa potrebujú zúfale dostať. Často sú tieto práce označované ako „Prísne tajné“ a poskytnuté môžu byť len základné informácie. V tejto epizóde, režírovanej Kar-wai Wongom, je náš hrdina najatý klientom (Forest Whitaker) na sledovanie priateľky jednej celebrity (Mickey Rourke) podozrievanej z cudzoložstva. (genetique)

(více)

Recenze (123)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 9/10 Děj 4/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +příjemná melodická hudba, obsazení -málo akční, trošku nudné/// Kar-wai Wong tak jak ho známe. Naštěstí to není 90ti minutový film aby člověk u něj umřel, takže se to dá přežít. Myslím si však, že jiné díly budou zajímavější a akčnější. Tenhle mě zas tolik nebavil./// Celkem 57%/// ()

aproz 

všechny recenze uživatele

Pre mna jednoznacne najlepsia cast serie Hire. Clive Owen ako sukromny detektiv, ktory odhaluje smutnu pravdu. Podmaniva hudba v podobe piesne Unicornio Azul – Cecilia Noel "There is always something waiting at the end of the road. If you are not willing to see what it is. You probably shouldnt be out there at the first place" opatovne zhliadnutie 5* ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nejklidnejsi dil cele serie a presto nenudi. Zadna honicka, zadna prestrelka ani jina podobna akce. Pokud jsem to dobre pochopil, tak M. Rourke, ktery se zde obevi asi na 15 sekund a je vyborny, da hlidat a privezt svou manzelku, ale Owen se na to nakonec vykasle. Prijemnej a pohodovej snimek, dal bych i vic, ale v porovnani z jinyma dilama, ktery jsou nabuseny akci, ktera mi precejen vyhovuje vic, musim dat jen tri, ale presto to je vybornej filmecek. ()

SharpChick

všechny recenze uživatele

SEASON 1 / EPIZODE 3: KVW. Proti ostatním Hire naprosto neakční a sentimentalní (nemůžu říct, že by to nudilo, páč na to není ve filmu dost času).. Tohle ale už prostě není žádná reklama na BMW, všechna pozornost se soustřeďuje, místo na auta, na postavy, na což ale bohužel zase není dost prostoru... Celkově to vyznívá tak nějak do ztracena.. 70% (8.nejlepší) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní...... ale srovnání se Ztraceno v překladu vůbec není od věci. Follow nemá moc překvapivý děj, ani není moc efektně akční... ale možná i právě proto ho řadím mezi ty nejlepší díly. Pomalu plynoucí děj s klidnou a přitom pohlcující atmosférou definitivně dokazují že i v médiu reklamy můžu vzniknout malé umělecké dílo. ()

Zajímavosti (2)

  • Krátkometrážní snímek byl  natočený v rámci reklamní série pro jistou automobilku. [Zdroj: časopis Cinema 10/2018] (ČSFD)
  • Vozidla, která v tomto díle Clive Owen řídí, jsou BMW 330i Coupé a Z3 Roadster. (Listeroman)

Reklama

Reklama