Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Rockman, nechvalně známý producent sledované televizní reality show „So Sue Me“, má zcela nový koncept: „Citizen Verdict“. Každý týden bude před americkým publikem souzen skutečný trestní případ, ale tentokrát bude publikum také porotou. Pokud bude obžalovaný odsouzen k trestu smrti, Rockman bude vysílat popravu. Když stát Florida zasáhne vlna násilné trestné činnosti a terorismu, rozhodne se guvernér Tyler, který zoufale chce být považován v nadcházejícím prezidentském klání za nesmlouvavého republikánského vůdce, dát Rockmanovi šanci a „Citizen Verdict“ jde do výroby v Tampě. Telefonickým hlasováním je zvolen první soutěžící Ricky Carr - muž obviněný ze znásilnění a vraždy populární celebrity - šéfkuchařky Dolly Hamiltonové. Případ je jasným vítězem hodnocení. Ale když začne vyšetřování, začíná být zřejmé, že Ricky může být v otázce vraždy nevinný. (Filmbox)

(více)

Recenze (5)

Aky 

všechny recenze uživatele

Možná, že scénář i režie mohly být nápaditější, ale námět a skutečnost, že se takový film vůbec natočil, jsem velice přivítal. Kolikrát slyšíme po několikavěté zprávě z televize "Já bych mu tahal řemínky ze zad!" "Já bych mu přitloukla jazyk ke stolu" "Já bych..." Tenhle film při všech svých omezeních ukazuje, jak by to dopadlo, kdyby (kdybychom) mohli soudit referendem. ()

seba 

všechny recenze uživatele

Nejdříve klady: Námět velmi dobrý (nahrazení soudní poroty SMSkami od dováků a co z toho plyne), některé scény slušné (hlavně poprava) a to je vše. Zápory: Herecké výkony - opravdu špatné - Jerry Springer (aby snad raději zůstal u moderování) a dokonce i Armand Assante a Roy Scheider, scénář a režie - utopili dobrý námět v nudě a polodokumentární zpracování se umí pouze povrchně trefit do médií. ()

Reklama

Kracken odpad!

všechny recenze uživatele

Ta televize je ale škaredá viďte? Herecky je to dost slabé, místy přehrané anebo naopak nepřesvědčivé, navíc se nejedná o nic originálního, podobných reality show ve kterých jde o život už tu pár bylo a tahle je rozhodně nejhorší. Režie je taky bída. Vůbec mě to neoslovilo nebo jinak nezaujalo. Prostě strašná a průhledná sračka od začátku až do konce. Celý film jsem doslova protrpěl, jen děkuji za tu stopáž. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Pro mě jediným a hlavním plusem filmu je jeho námět. Postrádá to napětí, celý film je jako taková šedá myš. Ale je to koukatelné. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama