Reklama

Reklama

Cold Creek Manor

  • USA Cold Creek Manor (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželé Tilsonovi touží po klidnějším životě na venkově. Proto se i s dětmi odstěhují z New Yorku do domu, který nedávno koupili. Při vyklízení domu naleznou velké množství fotografií a videonahrávek rodiny, která tu žila před nimi. Venkovskou idylu naruší příchod podivného muže, který je původním majitelem domu. Banka mu dům zabavila poté, co přestal splácet hypotéku. Muž se tváří, že chce rodině pomoci s opravou domu, později se ukáže, že veškeré jeho snažení směřuje k tomu, aby je z domu vyhnal. Tilsonovi brzy zjistí, že kdysi honosné panské sídlo se postupně stává jejich noční můrou a začíná odhalovat svá hrůzná tajemství. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

fars 

všechny recenze uživatele

Ale je to hodne spinava trojka, je to opravdu slabota, necekejte od toho filmu zadne zazraky. Heh, asi nejvetsim zklamanim pro me bylo, kdyz mi az v polovine filmu doslo, ze to fakt neni Harirson Ford. Jsem jedinej komu se zda, ze je mu Dennis Quaid tak podobny? (i kdyz me mozna hodne zmatl ten dabing - shlednuto nahodou nekdy v noci v telce)... ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

Herecká esa, která "táhla" tenhle "mysteriózní " thriller se neosvědčila a duo Sharon Stone & Dennis Quaid zdaleka nepředvedlo to nejlepší ze svého hereckého umu. Jediní kdo pro mě jakštakš herecky vyčnívaly jsou hrůzunahánějící Stephen Dorff a lolitka rostoucí do přípravky Kristen Stewart. Jinak je to vskutku dějově nepříliš vymazlené a průměrná podívaná, žádný filmařský orgasmus se nekonal čistých 50%. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Vyjádřeno slovy "Hawkeye" Pierce ze seriálu M.A.S.H.: VENI, VIDI, NUDI. Tenhle film naprosto postrádá šťávu, je nudný a plytký, herci nijak nezáří... NUDA. Nejpovedenější jsou plakáty k "Cold Creek Manor" - konkrétně ten záběr na obilné pole a dům v pozadí se soumračným nebem, to bych si doma klidně pověsila. Film podruhé sledovat nehodlám. 40%. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Cold Creek Manor jsem chtěla vidět hlavně kvůli Kristen Stewart. Z počátku se mi nelíbilo, že nedostala příliš prostoru. Jenže pak se na scéně objevil Stephen Dorff a zbytek filmu si bezohledně ukradl pro sebe. Jeho ztvárnění Dalea Messieho je dokonalé. Svalnatý, fešný, s ostrými rysy, pronikavým pohledem a věčně zapálenou cigaretkou. A za tím vším falešný, zákeřný a nebezpečný maník proti rodině, která si vybrala moc špatný dům. Ačkoliv je příběh okatě průhledný a předvídatelný, já vydržela se zájmem sledovat až do konce. Z velké části právě díky Stephenovi. "Na něco se zeptám, jsem šílenec?" - "Ne." - "Chyba." ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Fakt hodně dlouho jsem neviděl takhle stupidní film. Scénář naprosto mimo, režie podobně bídná a jako celek? Nekoukatelná hrůza. Nebudu lhát, když řeknu, že jsem si to musel pustit třikrát, abych to byl vůbec schopný vidět až do konce. Jediným pozitivem je tak přítomnost Sharon Stone. A když říkám přítomnost, myslím přítomnost. Nic víc od ní nečekejte. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Jeep Grand Cherokee, který rodina vlastní, je nové řady. Při požáru je však možné poznat, že byl použit vůz řady starší. (Terva)
  • Daleho (Stephen Dorff) zranění mění své pozice a množství krve. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontáriu. (Terva)

Reklama

Reklama