Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jet Li má obojek, umí hodně zmlátit lidi, dokonce i Scotta Adkinse, jenže shodou okolností se ho jednou ujme Morgan Freeman a udělá z něho člověka, který se naučí milovat a hrát na klavír. Leterrier tímto filmem přeskočil svůj stín a dodal nám nejzajímavějšího Jet Lieho v západní produkci. Navíc ten příběh je opravdu pěkný. 70% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dávali ste niekedy možnosť tomu, že sa legenda ako Freeman a niekým často opovrhovaný akčný herec Li stretnú v spoločnom a dokonca veľaúspešnom a dokonca akčnom projekte? Ale áno! Skvelý akčný nárez v podaní Jeta a nemenej dramatická a citová línia robia iný rozmer akčného žánru filmu so skvelým nápadom robia z neho úplnú bombu a obrovské prekvapenie! 90%. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Našťastie film má prekvapivo slušný dej, potom aj tie boje majú svoj význam. Bitky sú veľmi zručne nasnímané, no miestamy dosť sterilné, ale čím sa blíži koniec tým sa zlepšujú. Jet Li to zahral skvele, na neho skvele; no keby tam hral nejaký iný herec tak by jeho výkon bol dosť trápny. Bob Hoskins a jeho hláška "Čo mi funíš do ucha...!?" sú stobodové. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Oceňuji skutečnost, že v případě tohoto filmu vsadil režíser z velké části na dramatické prvky, tj. v poměru ku akci jsou zde tak půl napůl. Sice jsem tedy očekával zábavnou nepřetržitou akční mlátičku, ale když ta je přerušována smyslnými a dojemnými vážnějšími linkami, tak proč ne? Další s tímto faktem související plus se týká výborného Jeta Li, který, i když se ve filmu zrovna neukecal k smrti, podal velmi dobrý výkon. Teď si vzpomenu například na Keanu Reevese, ten občas také nepotřebuje k herectví slova, a divák mu naprosto rozumí (nepřekonanou hvězdou je ale v tomto směru Michael C. Hall). Tady platilo to samé, a slavná asijská hvězda se představuje v novém světle - ten kluk umí hrát. A nakonec Louis Leterrier si své místo mezi evropskou elitou filmařů zcela jistě zaslouží, a mě nezbývá nic jiného, než po zábavném Hulkovi čekat na další jeho pecku... ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Skuste zmiesat zemiakovu dobre vonajucu polievku s ladovo studenou vanilkovou zmrzlinou...Ze nechuti?! samozrejme, pretoze zmrzlina sa v okamziku roztopi a o chuti polievky netreba ani pisat...presna tak tento film vnimam aj ja...uplne nefungujuci miš-maš Jet-liovskej (no-blood) akcie s velmi vazne tvariacou sa dramou. Mne z toho vysiel jeden velmi neprijemne chutiaci kucharsky pokus... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • O krátké přestávce mezi natáčením si Bob Hoskins (Bart) a jeden ze členů štábu zaskočili na kávu do nedaleké pobočky řetězce Starbucks. Pro (v Británii beztak velmi slavného) Hoskinse bylo nemožné neupoutat pozornost, protože měl na sobě oblek, celý pocákaný umělou krví. Příštích deset minut pak tedy rozdával jeden autogram za druhým, než jej povolali zpátky na plac. Ale obě kávy byly na účet podniku. (NIRO)
  • Za choreografií akčních scén stál Woo-ping Yuen, čínský mistr, mezinárodně proslulý prací na hitech jako např. Matrix (1999, 2003, 2003), Tygr a drak (2000) či Kill Bill (2003, 2004). (NIRO)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama