Reklama

Reklama

Jeet Kune the Claws and the Supreme Kung Fu

  • Hongkong Jie quan ying zhua gong (více)

Obsahy(1)

Mladý bojovník Shen Chan (Bruce Li) se vrací do rodné vesnice, aby našel svého bratra, který působí svým jednáním rodině velké potíže. Jeho matka mezitím oslepne, a aby toho nebylo málo, tak jeho rodinu terorizují jeho staří nepřátelé z Japonska. Japonští gangsteři připraví na Chana past a ten je posléze obviněn ze zabití a znásilnění. Navíc se dozví, že jeho strýc předložil Japoncům plán, jak zavraždit členy Chanovy rodiny. Není proto divu, že rozhněvaný Chan naplánuje a koná pomstu! (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

Majoslav11 odpad!

všechny recenze uživatele

" Go and catch her first !" Jedna epizóda telenovely roztiahnutá na 90 minút. Veľmi voľné tretie pokračovanie "Pästi plnej hnevu" o neustálych konfliktoch medzi Číňanmi a Japoncami, zahŕňajúce v sebe motív pomsty a lásky. V tomto filme okrem solídnej hudby (nestačí to ale ani na jednu hviezdu) nefunguje vôbec nič - prapodivné strihy, debilný scenár, hrozné herecké výkony, slabé súboje atď. Pri týchto snímkoch si uvedomíte aké pôvabné sú filmy s Bruceom Leem a prečo jeho kópia Bruce Li nestojí za nič. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Bruceploitation brak je znám i pod názvem Bruce Li in The Chinese Connection III (1979). Klasika o pomstě bratra a zívajících soubojích. Postrádám nápaditou kameru, propracované souboje a jindy gradující hudební kulisu. Bruce Li je technicky možná už o něco vyspělejší, než v jeho předchozích průjmech, ale pořád jde o krtinec. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama