Reklama

Reklama

The Hire: Beat the Devil

Obsahy(1)

Pán James Brown starne. Požiada preto šoféra (Clive Owen), aby ho zaviezol k Satanovi (Gary Oldman) s ktorým sa pokúsi ujednať zmluvu. Ďalších 50 rokov slávy, mladosti a bohatstva. U Diabla však nič nie je zadarmo... Všetko bude závisieť od jediného závodu v ktorom môže zvíťaziť len jeden... (Avathar)

Recenze (203)

mr.jonas 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nejstylovější a nejšílenější kus z osmy „The Hire“ kraťasů. Tony Scott se osm minut vizuálně sebeuspokojuje tak překotně, že i ty nejvýraznější videoklipové prvky kdy kde použité pláčou na svou nedynamičností. Škoda, že se jedná jen o něco mezi sprostou reklamou a product placementem v hlavní roli oldschool glamové filmové ujetosti. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Třetí reklama na BMW Z4 3.0i a já potřetí běžím do banky vysát svůj účet, aby zaměstnanci z koncernu Bayerische Motoren Werke AG nemuseli chroupat týden starý chleba. Já mám zkrátka Tonyho styl rád a i když mne v tuto chvíli nenapadá nic, zač bych upsal Ďáblovi svou duši, tak boj o zastavení stárnutí Jamese Browna mne bavil. Jen jsem si ho musel pustit do sluchátek, abych nerušil svého podivně bledého souseda, který rád louská Bibli a když ho přitom někdo ruší, tak ... ()

Reklama

TheSompeque 

všechny recenze uživatele

To čo bylo? Poměrně starý James Brown zašel za Ďáblem, aby dohodil deal, aby získal zase nějaký ten fame. Musí si s ním dát závod. To mu projde a omládne. Jako závěr je scéna s Mansonem, který je triggered z hluku, což mu brání číst Bibli.(Ironic) Tohle celý má devět minut. Jo a pokud jste epileptik, tak na to ani nekoukejte. Je tam víc světelných efektů než na Signálfestu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nikdo jiný netočí filmy, které vypadají takhle... Jen Tony Scott. Špičkový vizuál, ďábelský Gary Oldman (po vzoru Angel Heart stylově pojídající natvrdo vařené vejce), švihácký Clive Owen, James Brown, Danny Trejo, kterému stačí stát, mlčet a dívat se... A na konec Marilyn Manson. Kraťas sice není tak nabušený akcí, jako jiné Hire (třeba Frankenheimerův), ale atmosférou patří k těm nejlepším. A závod - ten závod.... ()

fars 

všechny recenze uživatele

Mam rad vizualni hratky, ale ceho je moc, toho je prilis... Na Scottuv styl si asi nikdy nezvyknu, u vsech dilu Hire jsem se vicememene bavil od zacatku do konce, ale tady? Udesny neprehledny strih, strasna kamera, a vubec.. rezisersky se mi to ani trochu nelibilo. Zaverecna minuta cele dilko aspon trochu zachranuje, jinak je to bida. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama