Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v tropickém ráji, v letovisku patřícímu Petu Coconutovi, kde pro pití nemusíte chodit daleko. Kokosový ostrov plný potěšení. Bujná zábava bere za své v okamžiku, kdy nezkušení hosté, pokud se chctějí dožít dalšího dne v ráji, musí čelit maniakovi s mačetou. Podaří se obyvatelům ostrova vyřešit tajemné vraždy? KLUB HRůZY - komedie, která stojí opravdu za to! Černý humor, HRůZU nahánějící scény a spousta krásných dívčích těl! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Určitě spousta z vás viděla srandovní klip někde na netu, jak polonahá gymnastička skočí na chlapa a, křup, chlap lehne => je to odtud. Podobných vtipných scének, fórků, narážek okolo sexu apod. je zde opravdu požehnaně. K tomu si přihoďte spoustu pěkných holek, vraždícího maniaka, sem tam nějakou tu lekačku, gore scény (žádné PG 13...), nádherné prostředí a v neposlední řadě skvělého Billa Paxtona. Je pravda, že to asi nebude pro každého a určitě záleží i na náladě (viz R.I.P.), ale já se smál a bavil, skoro pořád! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Natáčelo se na krásném ostrově, který je obklopený písečnou pláží a ve svém nitru hustou džunglí. Mají tady nádherný bazén, spoustu alkoholu a drog. Takže je to vlastně kokosový ráj, kde bych chtěl strávit celý život. Co se týká scénáře, je velice jednoduchý a producenti se snažili moc věcí nekomplikovat a raději bavit diváky. I scénky, ve kterých se vraždí, jsou odlehčené černým humorem. Film celkově staví na hláškách a stupidním chování hlavních postav. Někdy se to dost přehánělo a vypadalo to dost trapně, ale podstata filmu není vystrašit, ale pobavit. Při scénách, kdy vrah zabíjí, toho moc nevidíme, ale občas se dočkáme dost netradičních situací, které mají jistou dávku originality. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie plná pařeb, sexuchtivejch jedinců a nahejch buchtiček, jejíž zábavnost stoupá úměrně s přibývajícim obsahem alkoholu v těle, což můžu z vlastní zkušenosti potvrdit. Zápletka je sama o sobě slabá a neoriginální, takže je fajn, že se ve většině vážněji míněnejch scénách objeví nějakej zábavnej moment (vraždící ananas). Závěrečná pointa je dost chabá a finále hodně přehnaný (nohy). Slušná filmařina a komediální scény celej snímek hodně zachraňujou a posouvaj ho do přijatelnýho průměru. Jako zábavná jednohubka, kterou zkouknete na akci se svejma známýma Klub hrůzy zafungoval. ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILER Po zhlédnutí Super Troopers a Beerfestu jsem zatoužila vidět i jiné snímky od Broken Lizard, ale poštěstilo se mi až nyní. Nemám zkušenost s horory, kde neznámý zabiják vraždí partičku lidí na nějakém uzavřeném místě. Nemám zkušenost ani s parodiemi na horory, kde neznámý zabiják vraždí partičku lidí na nějakém uzavřeném místě. Ale tohle mě pobavilo a ani jsem si nevšimla, jak dlouho to má stopáž, ani že to celou dobu sleduju bez českých titulků. Mám slabost pro Steva Lemmeho, takže navzdory historce o tom, jak se dostal do nápravného zařízení, jsem doufala, že zabijákem nebude on a mrzelo mě, že neodjel s Peenalop do západu slunce. To, že zabijáka bude hrát Eric jsem si bohužel přečetla na wikipedii, ale přesto jsem byla dlouho na pochybách, kdo a PROČ vraždí. A jeho neustálé návraty mě stejným dílem iritovaly i bavily. Na Ibizu ani do tropického ráje, kde se taneční drogy užívají stejně snadno jako preclíky souloží s melouny, se asi nepodívám, ale alespoň vím, že pokud bych měla nějakou trávu, je lepší se podělit. Tohle jsou sice o něco béčkovější Broken Lizard, ale pořád takoví, jako je mám ráda - na rozdíl od Super Troopers 2, které, jak doufám, brzy vytěsním. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Určitě strašně ftipnej film, fajn prostředí, fajn přiblblý postavičky, bohužel to celý nějak nedrží pohromadě, čímžto to neudrželo ani moji pozornost, čímžto tomu nebudu věnovat větší pozornost ani při hodnocení. Asi jako blikavá jednohubka dělající srandovní zvuky, se to dá doporučit např... např k žehlení to bude dobrý. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Čo chystajú "Jašterice"?

Čo chystajú "Jašterice"?

07.09.2005

Komediálne-recesistická skupina Broken Lizard, stojaca za takými výplachovými (i keď vcelku zábavnými) komédiami ako Superpoldové či Klub hrůzy uzavrela trojročnú zmluvu so spoločnosťou Warner… (více)

Reklama

Reklama