Reklama

Reklama

Alice in Borderland

(seriál)
  • Japonsko Imawa no kuni no Alice (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladík posedlý hraním videoher se společně se dvěma kamarády ocitne ve zvláštní verzi Tokia, kde všichni musí hrát nebezpečné hry o přežití. (Netflix)

Recenze uživatele HeRoS.Au k tomuto seriálu (10)

Alice in Borderland (2020) 

Prvni sezona me hodne nadchla. Hlavne u konce treti epizody jsem zustal s otevrenou hubou. A podobnych, i kdyz uz ne tak "ftw" momentu tam bylo vic. Melo to spad, moc se nechodilo kolem horky kase a kdyz bylo neco k vysvetleni, tak se to provedlo rychle a nebo behem nejake akce. Ale ono se tam toho moc nevysvetlovalo. Takze napnelismus byl vysroubovanej hodne nahoru. O co byla prvni sezona akcnejsi a mene ukecana, o to vic se to prohodilo ve druhe sezone. Start ve stylu brutalniho masakru sliboval, ze se tempo z jednicky udrzi, nicmene se to zahy zmenilo. Docela to i chapu, protoze bylo hodne co vysvetlovat, ale obcas uz toho bylo az pres miru. Nejednou mi probehlo hlavou "tak uz jste se vykecali?" V zaverecnym dilu mi par veci haprovalo, ale celkove jsem s tim vysvetlenim i spokojenej. Dalo by se s tim jeste dobre pracovat. A vzhledem k posledni karte, na kterou asi dost z nas zapomelo, ze v baliku je, a ktera se uplne na konci objevi se asi dockame 3. series. Urcite si ji ne necham ujit. ()

Episode 2 (2020) (S01E02) 

Spades = Piky. Titulky ceske: piky. Cesky dabbing? Krize♣️ Kdoze delal ten dafuckbbing? Toho debila hned vyhodit. HNED! ()

Episode 1 (2022) (S02E01) 

Tak to byl start vskutku samakrozni! ()

Episode 2 (2022) (S02E02) 

Malinko zdlouhavy vysvetlovani pravidel. A podani ruky ve hre, kde je zakladni pravidlo neprijit do fyzickeho kontaktu? To by mi na miste nudisty smrdelo pruserem i kdybych vedl o 30 tisic. ()

Episode 3 (2022) (S02E03) 

Uz jsem to zminil chybne u druhe epizody, ale bouda s podani ruky je sama o sobe pruhledna a hlavne tak sectelymu cloveku jako byl nahulac by to smrdelo pruserem hned. Ale jinak jo, dobry. ()

Episode 4 (2022) (S02E04) 

Chishiya je proste frikulin. Je to snad uplne poprve, co na chvili ztraci pudu pod nohama, ale fakt jen na chvilku. ()

Episode 5 (2022) (S02E05) 

Mene akce, zacina se vic kecat, filozofovat a flashbackovat. ()

Episode 6 (2022) (S02E06) 

Tak tohle bylo po predchozim slabsim dile opet svezi nakopnuti. Chishiya nenudi nikdy a nahanecka s Kralovbou je slusne akcni. A ona je faaakt dobra.. :) ()

Episode 7 (2022) (S02E07) 

Tak tady jasne za 5. Jak me ten Picovej Kral neskutecne sr*l... Po zkusenostech z predchozich epizod jsem fakt skoro uveril, ze vsichni zarvou. ()

Episode 8 (2022) (S02E08) 

Tak o tomhle by se dala napsat slohovka. Ac jsem o manze i o anime vedel, ani jedno jsem necet/nevidel, nicmene jak uz bylo receno, tak timhle ten origos pribeh konci. Ale zustava spousta veci, se kterymi by se dalo pekne pohrat a pokud Jocker funguje v manze jako prevoznik mezi dvema svety, tak to muze byt jeste slusny story. Co ti co tam zustali? A nerozmysli si to treba? A co kdyz si ti, co se vratili vzpomenou? Co kdyz se pro ne stane zivot "po" nesnesytelnym a budou chtit zpatky do Borderland? Nebo tam z nejakyho duvodu budou muset? Jokera ceka dost mozna hodne prace... ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama