Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Polska, aby tam odhalil překupníka zbraní a překazil prodej jaderné bomby. Griffitha ale někdo prozradí a končí ve vězení…, ze kterého je ale rychle propuštěn z jediného důvodu. Čeká ho další mise: doprovod překrásné Rusky Nadi do Spojených států. Griffith brzy zjišťuje, že statečná Nadia prchá před tím samým obchodníkem se zbraněmi, kterého on měl v úmyslu zničit. Uchránit Nadiu nebude snadné. Jen ona totiž ví, kde je ukrytých 30 milionů dolarů určených na nákup jaderné bomby. A když někdo ze CIA prozradí identitu Griffitha a Nadi i místo, kde se nacházejí, čeká je smrtící boj s krutým protivníkem, ve kterém musí zachránit nejen sebe, ale celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě tedy vůbec nebavil. Už od začátku je to naprosto neoriginální, trapné a hloupé. Moc nechápu proč se tento druh filmů ještě dnes točí... v 80. nebo 90. letech by to možná byla bomba, dnes už to ale nemá vůbec co nabídnout, protože už jsme to několikrát viděli v několikanásobně lepším provedení. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes se opět, jak už je v posledních letech jeho zvykem, vypravil do Rumunska, aby zde natočil další totální blbost o bývalém agentu CIA, který na vlastní pěst v Bukurešti střílí po darebácích a zabraňuje jednomu magorovi vyhodit svět (Ameriku) do vzduchu, přičemž odhalí zkorumpovaného agenta ve svých řadách. Jediné, co na tomto filmu může potěšit, je především jeho rychlý a dynamický střih, který nenechá diváka až zas tak moc se nudit – střílečky, boje z blízka, výbuchy či automobilové honičky lze spatřit docela často. A také potěší po delší době opět vidět, že Michael „Dempsey“ Brandon se stále udržuje a i po dvaceti letech od onoho seriálu je šik chlapem. ()

Reklama

RAiken 

všechny recenze uživatele

Žoviální úsměv a podivuhodná herecká kreace Wesleyho Snipese ze začátku filmu dává tušit, že by nemuselo jít o obyčejné prachem zašlé béčko… leč tomu tak… skutečně není. Po netradičním úvodu jsme vhozeni sice do exotického rumunského prostředí, ale se stejnou klišovitou zápletkou, kterou známe už pravděpodobně od dob a začátků amatérského filmu. Naštěstí, že Wesley nezapomněl nic ze svého zabijáckého umění a poměrně brutální scény se zajímavými krvavými efekty trošku zvednou výsledný dojem, ale proboha, vám ještě takové scény imponují? Mně tedy ne, jakkoliv se snažím být proti a přistupovat k filmu odlehčeně, tak to prostě a jednoduše nejde. Brak… ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Mierne sa čudujem Wesleymu, prečo ešte berie takéto role, alebo žeby ho už inde nechceli? Mám pocit, že sa dostáva do partie "vybíjačov" ako sú Stallone, Van Damme, Seagal a podobne, a pritom by podľa mňa dokázal zahrať aj niečo vážne. Detonátor je dosť slabá vyvražďovačka, potešia vtipné hlášky medzi Wesleym a Silviou, na ktorej "nenaaranžovanej" podprsenke asi väčšina mužského obecenstva nechávala celý čas oči :-) ... ale konečné resumé je asi také, že jeden krát a dosť a aj ten jeden raz bol ako dva. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes ako herec po Blade-ovi 3 chrli jeden akcnak za druhym. Jeden lepsi, druhy horsi......... tu je sice scenar deravy ako emental, ale film zachranuje slusna akcia. Meno rezisera Po Chih-Leonga mi sice nic nehovori, ale samotny Snipes je furt v roli drsnaka, a tato drsnacka verzia Snipes-a je stale uveritelna a posobi realne. 67 % ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • 31. července je datum narození napsané v osobní složce Sonniho Grifita, což je také skutečné datum narození Wesleyho Snipese. Neodpovídá pouze rok – Snipes se narodil roku 1962, zatímco ve složce je uvedeno 1969. (HellFire)

Reklama

Reklama