Reklama

Reklama

Šumné Ústí nad Labem

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2002, 23 min

Obsahy(1)

David Vávra projede ve fantastickém perspexovém mobilu město pod Střekovem. Zkušeným průvodcem nám i jemu bude Myslivec z Krásného Března. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

paascha 

všechny recenze uživatele

Podobný pořad chyběl, ale kdyby to tak uváděl trochu konvenčnějším způsobem někdo více tradiční, třeba Zdeněk Mahler, dal bych plný počet. Třeštivý žížaloid Vávra je tak protivný, že mi zkazí cokoli, v čem se ocitne. Dokonce i pořad o mém rodném městě ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Celý tento cyklus mi učaroval mnohem méně, než si zasluhuje podle názoru ostatních zdejších uživatelů. Jako dokument je plytký, vybírá jednotlivé artefakty značně nahodile a celkově slouží spíše k exhibici pobíhajícícho a přehrávajícího Davida Vávry než podání obrazu města či kraje, který by měl být jeho středem. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Tento dokumentární cyklus hodnotím jako celek, protože si myslím, že je zcestné hodnotit podle konkrétního města, o jakém ten který díl byl. Hodnotím celkově pořad - jak je pojat, jak na mě působí, jak je prezentován (D.Vávrou), jak jsou představovány a vybírány památky vzhledem k potenciálu městských skvostů... ()

mutace 

všechny recenze uživatele

Moje šumné městečko. Měli jsme světoznámou zeď v Matiční ulici. Chodili se k ní fotit cizici, ale když ji viděli, raději se vyfotili vedle u zdi pivovaru. Pak byla rozebrána. Nyní ji můžete vidět v dolní části ústecké zoo, ohraničuje tam výběh oslů. ()

Reklama

Reklama