Reklama

Reklama

The Hire: Chosen

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
USA, 2001, 6 min

Obsahy(1)

V sérii krátkych filmoch z produkcie BMW hrá Clive Owen vodiča, ktorý tento krát preváža malé tibetské dieťa. To bolo vybraté pre nezvyčajný rituál. Musí ho previesť v tmavej noci z newyorkského prístavu cez mesto a dostať sa až k mníchovmu domu, no niekoľko áut sa mu v tom snaží zabrániť. (genetique)

Recenze (122)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Obsah krabičky sice potěšil, ale ta přístavní honička (samozřejmě s auty… :-)) mě moc nebavila. Lee to sice umí zkombinovat s hudbou, ale tohle (plus krabička) je jediné plus, které já vidím. Druhý díl The Hire ke zhlédnutí s českými titulky zde. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ang Lee má vyvolených až nad hlavu a v tomto příběhu se s tím rozhodně nepáře. Příjemná renesanční muzika do baletu aut pěkně, které také samozřejmě zahrnuje BMW má rozhodně něco do sebe, ale spíše je to takové jednoduché a prosté i když ten konec tomu dodal patřičnou korunku. --- 65 % --- ()

Reklama

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Autá tancujú do rytmu klasickej muzičky a pozoruhodnej chorošky, mňa to však vôbec neberie, pretože tá hudba ma od prežitia napätia nemilosrdne odrezáva. Berie ma to akurát do nejakého zvláštneho stavu zahmlenej mysle, v ktorom mi je úprimne srdečne fuk, ako to s tým tibetským deckom dopadne..... Slabý príbeh. Záverečné "zelené prekvapenie" je príjemné, žiadna bomba, iba príjemné. Som z toho hajru kompletne skeptická..... Isté je, že Ang Lee spolu s Johnom Woo sa mi páčia zo všetkých najmenej. A že Legas mi ten balet vytrhol z úst. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Spíše slabší epizoda BMW projektu. Na automobilovou honičku, která vypadá jako šachy či tanec, se sice skvěle kouká, ale to je tak vše. Navíc je směšné, že když Clive Owen nacouvá do auta svých pronásledovatelů, nemá jeho vůz vůbec žádný škrábanec, kdežto předek gangsterského auta je pěkně zramovaný. :) Ale hledat u reklamy na BMW logiku, to je možná zbytečné. :) ()

Zajímavosti (3)

  • Vozidlo, které v tomto díle Clive Owen řídí, je BMW 540i. (Listeroman)
  • Řidič (Clive Owen) si zalepuje zranění na uchu náplastí s obrázkem stejnojmenné postavy filmu Hulk (2003), který také režíroval Ang Lee. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama