Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lisa je sedmiletá dcera Charlotte a Waltera. Ti jsou velmi zaneprázdněni a tak Lisa tráví spoustu času sama se svým imaginárním přítelem „P“, který žije ve stěnách jejího pokoje. Tragická nehoda obrátí životy všech vzhůru nohama a „P“ vstupuje do skutečného života. Vyhledá Lisiny rodiče a usadí se v sousedství. I navzdory své bezelstnosti a nejlepším úmyslům zasahuje do životů lidí kolem sebe. Film vypráví příběh o dramatické cestě nevinné bytosti, která se pokouší být opravdovým člověkem. (lenuse)

(více)

Recenze (7)

Idaho 

všechny recenze uživatele

„Skutečného“ Forresta Gumpa natočili až Dánové. Všechno to umocňuje syrovost dogma snímku (jen nechápu, kde se furt brala ta melodie z hrací skříňky). Tento film ve mně zůstane ještě dlouho. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Velmi originální dogmafilm, jenž zajímavým způsobem otevírá téma sexuálních menšin i "odlišných" jedinců, poměrně nenásilně, humorně a přesto krutě a nekompromisně. Díky syrovému ztvárnění se při některých okamžicích nedorozumění a trapnosti chce až odvrátit pohled, rovněž však film na pár místech vyvolá naprosto bezprostřední úsměv na tváři. Přesto zvolený závěr pro mě nebyl zrovna šťastným řešením a rovněž práce s diegetickou hudbou je zde dosti násilná, alespoň nápadité závěrečné titulky měly šťávu. ()

Galerie (1)

Související novinky

Filmy ze země Vikingů

Filmy ze země Vikingů

02.11.2008

Přehlídka severských filmů, organizovaná Skandinávským domem, pokračuje už nejen v pražském kině Oko, ale i v brněnském Artu a pardubickém Klubu 29. Pražské filmové projekce odstartuje netradičně v… (více)

Reklama

Reklama