Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemný film, který mi hodně padl do noty. Ano, je to místy hloupé a naivní, ale když se člověk vrátí v myšlení do puberty (ohledně mě to skutečně vypadá, že se tam v rámci výběru filmů v poslední době tak trochu vracím), tak film Angus, Thongs and Perfect Snogging dokáže docela potěšit. Navíc je fakt, že obsahuje hodně vtipných scén. Já se bavila na jedničku a kdyby mi skutečně bylo patnáct, možná bych hodnocení ještě zvýšila. PS: Proč se u nás nikdy neujaly školní uniformy? Jak ráda bych někdy nějakou nosila...! ~(3,7)~ ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

V žánru teen komedií patří tento film rozhodně k těm lepším. Je hodně svižný, doprovázený super hudbou, u které si člověk pozpěvuje a plný vtipných scén. Hlavní hrdince se tady stane spousta trapasů, u kterých se člověk vážně nasměje a spousta holek si určitě vzpomene, že jí se v pubertě určitě taky něco takového stalo. ()

Reklama

Maica 

všechny recenze uživatele

Asi už jsem tomuhle žánru odrostla. Překvapilo mě, jak teenage comedy může být tak podovně oplzlá (viz sebeosahávání v parku) a tak dějově řídká jako bramoboračka ve školní jídelně tuhého komunismu (dobře, to je blbost - může mít komedie pro dívky věku -náct nějaký jiný děj než "vyrobily jsme stupnici líbání!" a "ááá, ten je tak sexy!"?). Místy se mi tváří mihnul úsměv, ale ten většinou zapalšila krev hrnoucí se mi do tváří (ano, skutečně jsem se červenala, pro všechnu tu stupiditu). Totálně to zabil happyend sladší než Georgiin narozeninový dort. P.S. Celou dobu mi v hlavě znělo: "hrabě Vronskij, hrabě Vronskij" :-). Edit: Přidávám * za dobrý soundratck (aspoň něco se opravud povedlo). ()

jayman 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí niečo iné ako dej a pocit, ktorý som z Angusa, etc... mal. Ten sa veľmi podobá pocitu, ktorý som mal pri čítaní nekonečnej série Medzi nami dievčatami, ktorú som si ako puberťák nenapádne požičiaval z knižnice. Svet štrnásťročných dievčat je milučký, naivný, magický a trápny zároveň a tento film (a scenár k nemu) bol presne taký - akoby v ňom žiadny dospelák vonkoncom nemal prsty. Hviezdička navyše za mladučkého Aarona T-J (ten bol tiež zároveň milučký, trápny a magický). ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších teenage komedií, na které se dá normálně podívat, vydržet bez problému až do konce, a sem tam se i trochu pobavit. Je zde asi všechno, co by měla taková komedie o náctiletých pro náctileté mít, kamarádky, školní idol, sokyně v lásce, konflikt, zlom, vše se v dobré obrací, láska, happy end. Klasické schéma, bez kterého se neobejde žádná teenage komedie, pokud se tedy nesnaží být originální, což se zde skutečně neděje. Ale není to nikterak špatné, možná jsem se u toho neválel smíchy, ale některé zajímavé scénky zde byly, obzvláště oblečky kocoura Anguse byly velice zajímavé. Ale ruku na srdce, i když to není originální, tak já mám právě takovéto filmy se zavedenými postupy rád a šťastné konce očekávám, takže není téměř co vytknout. Herecké výkony průměrné (herci zde ani neměli snad s výjimkou hlavní hrdinky téměř žádnou složitou práci s hraním), film taktéž průměrný, vše tak nějak v normě a bez výkyvů, zkrátka typická teenagerovská komedie, kterých je všude plno, ale to není důvod, proč si tenhle film nevychutnat a neužít. Já jsem s tím, co mi bylo naservírováno, docela spokojený a bez jakýchkoliv větších výhrad uděluji průměrné hodnocení v podobě tří hvězdiček, film ani nezaujal, ale ani nezklamal. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama