Reklama

Reklama

Mladá srdce

(TV film)
  • USA Young Hearts Unlimited (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Brian je majitelem malé čerpací stanice. Jeho život je celkem normální až do doby, kdy má začít splácet svůj dluh u místní banky. Částka padesát tisíc dolarů není zrovna malá a Brien už nyní ví, že jeho podnik není schopný požadované peníze splatit. Jeho dcera Mindy a její dvě kamarádky jsou rozhodnuty to tak nenechat a snaží se mu nějakým způsobem pomoci. Společně se Zackem zakládají video seznamku, která je velice úspěšná a tak se ukazuje, že otcův podnik ještě úplně ztracen není... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

genetique 

všechny recenze uživatele

No, ehm. Musím podotknúť, že film bol natočený z telky len za účelom vyhovieť mojej mame, ktorá si na takýchto somarinách zgustne najradšej :). Nejak sa pošmyklo a začal som to pozerať aj ja. Ale len začal. Uvedomenie si, že s týmto tu zabijem ďalšiu hodinu, keď ma v poličke čaká napr. 'Annie Hall' som nevydržal. 15%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Brian, majitel malé čerpací stanice, žije vcelku normální život. Ve chvíli, kdy má ale začít splácet svůj dluh místní bance, se vše mění.......... Hudba - Victoria Dolceamore. Kamera - Robert Driskell. ()

Reklama

Reklama