Reklama

Reklama

Mladá srdce

(TV film)
  • USA Young Hearts Unlimited (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Brian je majitelem malé čerpací stanice. Jeho život je celkem normální až do doby, kdy má začít splácet svůj dluh u místní banky. Částka padesát tisíc dolarů není zrovna malá a Brien už nyní ví, že jeho podnik není schopný požadované peníze splatit. Jeho dcera Mindy a její dvě kamarádky jsou rozhodnuty to tak nenechat a snaží se mu nějakým způsobem pomoci. Společně se Zackem zakládají video seznamku, která je velice úspěšná a tak se ukazuje, že otcův podnik ještě úplně ztracen není... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Terva 

všechny recenze uživatele

Brian, majitel malé čerpací stanice, žije vcelku normální život. Ve chvíli, kdy má ale začít splácet svůj dluh místní bance, se vše mění.......... Hudba - Victoria Dolceamore. Kamera - Robert Driskell. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, ehm. Musím podotknúť, že film bol natočený z telky len za účelom vyhovieť mojej mame, ktorá si na takýchto somarinách zgustne najradšej :). Nejak sa pošmyklo a začal som to pozerať aj ja. Ale len začal. Uvedomenie si, že s týmto tu zabijem ďalšiu hodinu, keď ma v poličke čaká napr. 'Annie Hall' som nevydržal. 15%. ()

Reklama

Reklama