Reklama

Reklama

Špína z ulice

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Miesto deju: veľké newyorské autovrakovisko a špinavé ulice okolo neho. Hlavné postavy: špinaví bezdomovci. Kľúčová vec vo filme: ploskačky s alkoholom, predávané v malom obchodíku. Po preglgnutí sa s konzumentmi dejú divné veci - roztápajú sa a zo všetkých telesných otvorov im strieka krv a farebné grcky. ;-) (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem měl pocit, že tenhle snímek nesahá produkci Troma ani po kolena. Naštěstí se v závěru rozjel. Oběti podivného alkoholu se nejen báječně roztékaly, ale i rozkošně vybuchovaly, až létaly vnitřnosti, doprovázené gejzíry krve a rozličných barevných tekutin, s kusy masa do všech stran. Chlapi se mezi sebou mlátí hlava nehlava, někteří na své oběti močí, jiní je pozvracejí... A házená s utrženým penisem byla rovněž vtipná. Celý film mohl mít samozřejmě větší spád i více šílených nápadů, ale posledních 20 minut za to stálo. Plynová bomba pak byla jen milou třešničkou na rozteklém dortu... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Do poloviny mě film neuvěřitelně nudil. Strašný scénář, zdánlivě nesourodé události, gore, hnus a odpornosti spíše jen tak na okraj. Neustálé vykecávní hlavních postav mě opravdu nebralo. Vtipné to nebylo, zasmál jsem se snad jednou. Od poloviny filmu, kdy placatky s jedem začnou chlastat skoro všichni už mě to docela bavilo, protože triky byly docela ok a neustálé rozpouštění a rozklady postav po konzumaci jedu byly docela slušně hnusácké. Celkově je to jako by takový Tromácký styl ... Ale obecně slabota. Málo sexu, málo krve, málo gore a trapný vtipy. Prostě nuda. Každopádně pro rozšíření obzorů, co lze všechno natáčet, samozřejmě doporučuju ... ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Druhé dnešné stretnutie s trashovým americký hororom - komédiou. Veľmi sa mi páčilo prostredie medzi bezdomovcami, ich pseudohierarchia a spolužitie s chľastom a zapadnutým obchodom. Snímok môžeme kľudne označiť za splatter, vzhľadom na gore efekty, ktoré ma potešili a postupkom filmu sa zlepšovali. Bohužiaľ film má na mňa ako komédia dosť veľa vykecávania a vtipov (ktoré síce neboli trápne, ale zase ani nejako veľmi vtipné). Režisér mohol voliť rozumnejšiu stopáž. Aj tak, mňa ako človeka, ktorý nemá rád hororové komédie film celkom potešil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Toto je asi jako kdyby Troma začala produkovat TV seriál ve stylu Ulice pro TV Nova, jen se trochu uklidnila, ubrala na nahotě, sexu a brutalitkách a z Ulice děj přenesla na staré vrakoviště. Charakterová hloubka postav by zůstala zachována, zápletka, napětí a hloubka příběhu taktéž. Přesto by to bylo v něčem lepší, bylo by to mnohem zábavnější. Na horror zapomeňte, tohle je čistá komedie, že se tam rozteče pár lidí, je pořád hlavně komické než nějak nechutné. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Náhodou naprosto parádní béčko které dokonale vystihuje to co má Troma, a mnohokrát jí i cituje. A při tom to Troma není. Nečekal jsem zázrak a ani jsem se na film nijak moc netěšil, ale dostal jsem fakt parádní podívanou na kterou se sem tam občas velmi rád podívám. Ale ted zápory kterých moc není prvním je že film ke konci začíná trochu nudit, a lehce se opakovat. A hudba za moc teda nestojí. A to jsou všechny zápory který bych vyjmenoval ted pozitiva a to je jak jsem říkal parádní sliz a gore efekty. Rozpadající se člověk je fakt pěknej efekt a já byl díky tomu k televizi naprosto přilepenej. A to nemluvím o dokonalém hereckém obsazení. Je naprosto odporné a ty postavy jsou nechutné a to je právě to proč jsem si je hned oblíbil, s takovouhle spodinou bych nechtěl mít nic společného ale do filmu zapadly bravůrně. Gore jak jsem zmínil je parádní. A když k tomu je přidána sem tam humorná scéna(scéna s uřízlým penisem je nezapomenutelná)tak to dostane neuvěřitelný grády. Tohle je prostě filmovej trash jak má být. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama