Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti během biologické války bylo zcela vyhlazeno mužské pokolení. Nyní je rozhodnuto, že síla která ovládá mužskou povahu, už nikdy nesmí ohrožovat svět. Z tohoto důvodu přežívají pouze potomci ženského původu. Ale když jednoho dne úspěšná mladá vědecká pracovnice (Julie Bowen) vyvine geneticky sestrojeného muže jménem Adam (Paul Francis), ženy které neznají nic jiného než být neustále ve střehu před smrtícími predátory, se ho snaží odstranit. Proti tomu se Adam brání tím, že vnese do jejich života spoustu šokujících situací a zcela nepoznané reakce. Teprve ted začíná to pravé vzrušující dusno. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (7)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se chcete trochu rozčílit, tak si pusťte tento... no... film. A jestli se chcete opravdu hodně rozčílit, očekávejte od toho příběh podobný jako Já, legenda. ()

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem úplně něco jiného, než nakonec proběhlo před mýma očima. Mám z tohoto filmu velmi smíšené a rozporuplné pocity. Působí nemastně - neslaně a rozhodně se dalo vyždímat ze základní myšlenky filmu daleko lepší výtvor. ()

Reklama

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Titus to řekl přesně je to sračka, ale ještě mnohem více ten konec! je neuvěřitelné co (filmaři) dovedou natočit. ODPAD nic jiného. ()

Santek 

všechny recenze uživatele

No zase tak tragicky na odpad bych to neviděl. Aspoň jsem si mohl představovat, že ten poslední muž na světě jsem já :-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama