Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mathias zažije ve vlaku na cestě z Německa do Paříže několik velmi podivných setkání a následně objeví ve svém zavazadle děsivý balíček. Pustí se do vyšetřování, které ho zavede do prostředí tajných služeb. První celovečerní film Arnauda Desplechina je velmi strohé, minimalistické drama s prvky absurdity. Pravděpodobně nejzvláštnější špionážní příběh, jaký jste kdy viděli. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

strougy 

všechny recenze uživatele

Nevzrušivý, pomalý, temný film, kde se divák podstatné informace nutné k pochopení dění dozvídá jen z náznaků, z občasných narážek během dialogů o nepodstatných věcech a z náhlých, jakoby z ničeho se vynořivších scén. Spousta otázek zůstane nevyřešená, spoustu detailů si divák musí odvodit, aniž by tušil, zda se trefil. A k tomu ty nesympatické postavy. A ten zvláštní konec... Sledování snímku vyžaduje plnou pozornost, avšak vynaložená snaha se vyplatí, jelikož intenzita skrytá pod povrchem dění diváka plně odškodní. Výstižně to shrnul uživatel maxshreck na imdb: “ Basically, if you want a subtle, thought provoking film that doesn't signpost every clever detail, then this is for you.However, if you are a blockbuster junkie, simply looking for entertainment then steer well clear; I know of only a (very small) handful of people who enjoyed this espionage tale, so beware, this ain't James Bond!“ ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Milujem spionazne filmy, tento bol navyse mix artu a spionaze. Ze o com to bolo ? A co ja viem, len som od toho nemohol odtrhnut oci. Podobne sa mi to stavalo u Yngmara Bergmana a Tarkovskeho : 84 % ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama