Reklama

Reklama

Andílek

Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka je pronásledována nebezpečným maniakem. Po neustálém pronásledování se jí zločinec zmocní a dívku znásilní. Ta ho udává na policii a dostává dva policisty, kteří ji mají hlídat. Maniak se ale nevzdává, a aby se dostal do dívčiny blízkosti, zabije jednoho z policistů a vniká do domu. Dívka tu však není, proto zabije jen jejího pěstouna. Po návratu domů a zjištění faktů se dívka vydává spolu s policistou pomstít smrt svých přátel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

majo25 

všechny recenze uživatele

Slabší krimitriler s nezaujímavými postavami, na čele so školopovinnou 15-kou, ktorú máme akože ľutovať, a na jej kamošov z ulice sa máme asi silou-mocou smiať. Chce sa to tváriť kúúlovo, realita však nudí a ani pár brutálnych vrážd na tom veľa nezmení. Chýba akákoľvek trilerová atmsoféra. Na konci dokonca musíme fandiť vrahovi, pretože hlavná hrdinka so zbraňou v ruke poľuje na neho - veľmi úsmevné. Podrobnejšie síce nepoznám americké zákony, ale neviem si predstaviť, aby policajt nechal ďalej šlapať dievča, keď vie, že je neplnoletá. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Středoškolačka Angel (Donna Wilkes) žije i přes svůj nízký věk sama. Rodiče ji opustili a ona to skrývá jak jen to jde. Na živobytí si vydělává prostitucí a protože je mladá a krásná, o zákazníky nemá nouze. Poslední dobou však policie nachází její kamarádky brutálně zavražděné a Angel se musí mít na pozoru před nebezpečným a vyšinutým maniakem...Film o vraždách prostitutek mohl být o dost lepší, nebýt debilních postav a herců. Protože ve filmu převládají ženské role, mohli tvůrci vybrat alespoň hezké herečky. Dívat se na to ale dá, ovšem pokud film vynecháte, nic se nestane. Je to spíše pro fanoušky filmů z počátku 80.let. 40% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem se jedná o sociologický průzkum osudu 15leté Molly, veskrze hodné dívky, která sice je nejlepší ve třídě, ale v noci se vydává na ulici a prostitut. Ano. Ve dne školačka, v noci prostitutka. A co rodiče? To se samozřejmě z příběhu dozvíme, neboť je s tím spojené, proč to vlastně dělá. Příběh sice vypadá reálně, ale svým způsobem je to taková pohádka pro dospělé. Příběh je promyšlen do detailu a je prošpikován lehkým humorem. Na správný příběh je tady samozřejmě několik postav, u kterých je nejzásadnější, že každá má svůj ucelený charakter. Například transvestita Mae či pouliční umělec převlečený za kovboje Kita Carsona. A když na té ulici všichni jsou, noc se tak stává skutečně fantazijně pohádková. Snímek je však thrillerem, takže se tu také děje něco závažného. Potuluje se tam také masový vrah, právě oněch prostitutek. A obětí už je několik. Onen vrah je však ukazován okrajově, spíše jen jako doplněk příběhu, takže o nějaké thrillerové vymoženosti, jako jsou honičky, přestřelky a rvačky nelze zavadit. Snímek je skutečně zaměřen především na noční pouliční život se zaměření na životní počínání 15leté Molly. Snímek sice má skvělou atmosféru, ale i tak divák šilhající po realitě bude z leckterou situací nesouhlasit. Ale je to jen charakterový příběh dotýkající se určité sociální problematiky dívek, které ryze zábavnou formou vedou k zamyšlení. Proto i ten doplněk o masovém vrahovi, neboť na noční ulici hrozí naprosto všechno. Ne, úplně o brilantní snímek se nejedná, ale v jádru duše je příjemný, neomaleně vtipný, neočekávaně živoucí a hlavně jednoduchý, u kterého se nemusí moc přemýšlet. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná záležitost, tenhleten malý hit konce drive-innové éry, o jehož úspěchu ostatně svědčí tři (neúspěšná) pokračování. Fešná hrdinka (i když hlavní roli hraje Hollywood Boulevard, trochu mi to připomnělo ART OF DYING), vtipně hláškující sympatické barvité vedlejší postavy, drsné i dojemné momenty a ten úžasný Dejdarův dabing! Ale žádnou velkou erotiku (jen pár koziček) ani vigilantskou vybíjenou nečekejte, hrdinka se chopí zbraně až úplně na konci. Distribuce u nás: LARS. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

A ani o hovno navíc! Naprostá utahaná nekonečná nuda! Endžl celej film jenom brečí a až na konci se odhodlá vzít bouchačku do ruky. Na další díly se podívám, když už jsem si to načnul.. ale když vím že dvojka má o minutu víc, tak se bojim že jestli to bude na stejný urovni tak tu věčnou nudu snad ani nezvládnu dokoukat. Jo a ta jedna hvězda? Za tu bitku s transkou a plešounem. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama