Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mikey je roztomilé dítě, kterému je devět let. Společné štěstí rodiny, která jej adoptuje, má však jen krátké trvání... rodiče jsou zanedlouho zavražděni. A Mikey je znovu nabídnutý k adopci. Neil a Rachel Trentonovi si už pátý rok plánují, že rozšíří svoji rodinu, a nyní jsou okouzleni Mikeyem. I Mikeymu se zalíbí v novém předměstském prostředí s Peeping Tomem, který natáčí domácí videa, i s jeho přitažlivou přítelkyní Jessie Owens. Idylka však netrvá dlouho. Po Jessině odmítnutí se u Mikeyho projeví jeho zlá povaha v plné hrůze. Krutým způsobem zahyne nejdříve Tom, zanedlouho i Mikeyovi adoptivní rodiče. A Mikeyho si osvojí nová rodina... (Intersonic)

(více)

Recenze (52)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„A když to (kulmu) hodím do vody (vany), stane se z toho elektrické křeslo?" „Ano." Sice je vědecky prokázáno, že spotřebič vhozený do vody člověka nezabije, ale ve filmech jde pořád o vděčný motiv. Mikey je psychopatický spratek, co zatočí s celou rodinou. Tedy podle obsahu distributora to vypadá, že mění rodiny jako ponožky, což rozhodně ne, ale na kontě má k závěru slušné skóre. Začátek je fajn, pak dlouhou dobu nic, jen hrozba visí ve vzduchu, ale poslední třetina je nejlepší. Napětí začne v momentě, kdy se za tmy vplíží do pokoje Jessie. Jeho osudová láska však má v srdci někoho jiného.... Ozdobou snímku je Ashley Laurencová (Hellraiser). ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Rád bych dal víc, ale nemůžu..., je to zajímavý a chytrý námět, ovšem mohla by ho vést jiná režisérka ruka. O scénáři ani nemluvím. V žádným případě jsem tenhle rádobyhoror nebral vážně (aby taky ne..., vraždící dítě? Nesmysl!), pokud by byl hlavní hrdina starší nebo přímo dospělý, tak prosím... Na jednu stranu mi připadá, že je vychytralý, ale na druhou mám zase smíšené pocity. Ale i tak, začíná to tímhle tím a končí to paneláky v New Yorku... Sečteno a podtrženo: tři hvězdičky za ty způsoby vražd, které se však hodí pro někoho jiného, než desetiletého hajzlíka... ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem náký umírněný horor, kde je hlavní postava malý kluk, ale dostal jsem neskutečnou nálož krutosti. No prostě Mikey si vybírá rodiče sám a ty mu nesmí říkat né či ho nák trestat jinak jim to pěkně spočítá, zvláštní jeho specialita je hrátky s fénem v koupelně. dokonce si najde i krásnou dívku jenže ta ho jaksi nechce a to ho pěkně naštve. ještě že má Mikey homevideo. Někdy jsem se docela divil jak se dospělý nechají od malý smrada takhle terorizovat, kdyby ho čapli, tak se na nic nezmůže. Určitě horor co doporučím, hlavně to nepouštět rodičům do si chtějí adoptovat dítě. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Si představte, že jdete navštívit/vyšetřit/zjistit cosi o dítěti, u něhož akutně hrozí těžká psychopatóza. Otevřete barák a na schodech najdete ležící těla ženy a dítěte. Co uděláte? Smutně se na ně podíváte a buď nejapně utečete ven, nebo je bez bližšího ohledání prohlásíte za mrtvé - alespoň dle logiky tohoto filmu. Děkuju tvůrcům za představu, že až spadnu ze schodů a natluču si papuli, kolemjdoucí mě hned strčí do černýho pytle. Ve zkratce: je to tradiční hororově-thrillerové béčko, které navíc ve všech ohledech vypadá jako laciný televizní film. A tradičně v něm všichni potratili mozek. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Toto ma dostalo. Je to už pár rokov, čo som to videl, ale slušne som sa vtedy zabával. Kto chce, nájde v tom začiatok príbehu Michaela Myersa... V podstate zbierka klišé v štýle DENTISTU či OTČIMA. Malý prcek je však slušne odporný a krutý a pri skopnutí rádia do bazéna ina okom nemrkne :-) Tak trochu srdcovka... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Když Mikey (Brian Bonsall) vystřelí po Jessie (Josie Bissett) šípem, trefí se Jessie doprostřed hrudi na její fotografii připevněné na dveřích. Když pak Jessie vychází z pokoje ven, šíp je zabodnutý na fotce nad hlavou. (CuteCudle)

Reklama

Reklama