Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Margerovský humor v akci. Záškodnické mise proti nevděčné přítelkyni, honička na skateboardu, kontest v nejlepším vynálezu a jiné více či méně stravitelné kousky. Pro diváky CKY série velmi příjemná podívaná, nechybí staré známé tváře. Ve filmu se míhají i slavní skateboardoví guru jako například Tony Hawk (Policista). Dějová linka o nevěrné přítelkyni je údajně inspirována podobnou situací ze života Rayana Dunna (Ry). Film vznikal za podpory členů ze skupiny CKY (kamera, atd.). (gruvacek)

(více)

Recenze (5)

papez12 

všechny recenze uživatele

Film s mizerným scenárom, ktorý točil Margera vo svojom najväčšom HIM ošiali po vydaní albumu od HIM - Deep Shadows And Brilliant Highlights ktoré sú počuť počas celého filmu. Dokonca Margera si dal vo filme meno Valo, čo je inak priezvisko speváka z HIM Ville Vala. Hoci mám Margeru aj celú CKY crew rád, tomuto filmu dávam len s prižmúrením očí a len za výkon Brandona Dicamilla a soundtracku plného pesničiek HIMu (jedna z mojich najviac top obľúbených skupín) dve hviezdičky. Keby som dal tomuto viac ako 2* tak by som si zaslúžil facku od každého tvorcu ktorý spravil lepší film od tohto a ktorý som ohodnotil horšie alebo rovnako. ()

TheNail 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl super na odreagování, Margerovský humor určitě nesedne každýmu, ale mě sednul, a můžu říct, že jsem i se zbytkem spokojen. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jako milovník Jackassů jsem byl povinován tenhle Margerův projekt shlédnout. Čekal jsem především klasické píčoviny a úžasně nekorektní a brutálně zábavný humor. Bohužel jsem dostal jenom ty píčoviny bez velké zábavnosti, což mě nemile překvapilo. Holt jak tam není Knoxville a Tremaine, tak je to bída. 35% ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Naprosto špičková věc s prakticky nulovým rozpočtem. Nečekejte žádnej Jackass, což je u těchto kluků zvykem, ale čekejte normální film se zápletkou a několik absurdních scén, několik scén ve stylu Jackassu a kopec srandy. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zaručuju vám, že něco podobnýho jste ještě neviděli... Čekal jsem film zábavnej jako všechno s Margerou, ale nijak zvlášť povedenej po samotný filmový stránce. Ale tohle je vážně masakr... Hlavně Brandon DiCamillo podává psycho výkon jako obvykle, na toho fakt nikdo nemá. Možná tak nasranej Rake Yohn. Co se týká hereckých výkonů, jsou spíše neherecký, ale o to osobitější. Jinak po dějový stránce od filmu radši radši nic neočekávejte:) Mimochodem pro skatery, na pár sekund se objeví i Bucky Lasek a Tony Hawk v roli fízla. ()

Zajímavosti (2)

  • Valo, meno jednej z hlavných postáv, ktorú hral vo filme Bam Margera, je podľa mena jeho dobrého kamaráta, speváka skupiny HIM Ville Vala. (papez12)
  • Film je založený na stroskotanom vzťahu, ktorý zažil Ryan Dunn. (papez12)

Reklama

Reklama