Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční thriller Josepha Merhiho, Last Man Standing, vypráví příběh o policejním důstojníkovi Kurtovi Bellmorovi z L.A., který vede poklidný a spokojený život se svou ženou Anabell. Vše se však změní poté, co jeho cesty zkříží zhýralý zločinec Snake Underwood. Po záhadné smrti svého dlouholetého parťáka a přítele, Doca Kanea, Kurt zjistí, že městem vládne korupce, a on sám se dostává do situace, kdy si není jistý, komu může věřit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

corpsy 

všechny recenze uživatele

To čo robí tento béčkový trapas nadpriemerným, sú unikátne automobilové naháňačky. Chlapcom od PM Entertainment mohol v tej dobe dať niekto štedrejší rozpočet a skúsiť nechať ich natočiť niečo pre kiná. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Doba dobrých videofilmů Jeffa Wincotta byla koncem 90. let již dávno pryč, ale i vyjímky se občas ještě objevily. Sice už tolik neuplatňoval bojové umění, ale po akční stránce se to pořád dalo. Takový je i tento film. Jednoduchý příběh byl vcelku dobře zpracován a i natočen. Akční scény stojí zato. Adrenalinové auto honičky mají švih a tempo. Kaskadéři se při natáčení jistojistě vyřádili. Pochopitelně je tu spousta věcí přehnaných, ale v rámci filmové zábavy jsou zcela v standardu. Filmové béčko určené pro video trh, které stojí za zvážení. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem náladu moc na žádný film, tak jsem si pustil nějaký starý, levný béčko, který jsem ješte neviděl a zvolil toto. Hodnocení dávám sice nízké, ale neříkám, že jsem se nepobavil, akce působila fajn a má to i takový to béčkový známý obsazení Wincotta mám rád, leč příběh je dost slabej, ale co, na zabití nudy to není nejhorší volba. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Toto je prvy film z produkcie PM v ktorom ma zaujimali aj postavy a tym padom som sa nenudil ani pri dialogovych scenach. Dokonca mi bolo luto, ked po par minutach jedna vtipna postava zomrela. Zaroven je to najlepsi Wincottov film, ktory som doteraz videl. Sice tu nema az tak vela bitiek, ale od prvych minut je neskutocny sympatak a mal som chut mu fandit. Na druhej strane zaporak je zabavny magor a cely cas mi pripominal Billyho Draga. Aj zapletka mi prisla v pohode a k tomu je neustale korenena zabavnymi hlaskami. No a akcia je konecne nielen skvele prevedena, ale aj dynamicky a celkom stylovo nasnimana. Prim tvoria samozrejme nahanacky s efektnymi vybuchmi a kotrmelcami aut, ale tentokrat dobre vyzeraju aj prestrelky a aj tych par kratkych bitiek pôsobi kontaktne. Takze vysledkom je zabavne videobecko s mnozstvom skvelej akcie a pre mna najlepsi film od PM, ktory som doteraz videl. Davam spokojnych videobeckovych 8/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Eroll Flynn je mrtvej ty kreténe! Naprosto typické akční videobéčko z poloviny devadesátých let společnosti Pm entertainment se všemi jejich typickými trademarky a tentokrát z Wincottem v hlavní roli. Jenom se mi pro tentokrát zdálo (a to nejsem žádný kverulant) že kvalitou příběhu, stupiditou dialogů a celkem bizardním chováním postav už tenhle snímek trochu vybočuje i z této ligy. Zkrátka neskutečná dějová lobotomie. Takže jedna hvězda za mého oblíbence Jeffa a druhá za tradičně vydařený auto naháněčky. Toť vše.40% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama