Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patnáctiletému Guntherovi se zdá, že jeho život je už u konce. Stěhuje se totiž s rodiči z velkého města do nějakého "strašného mrňavého" Pleasant Valley. Ovšem když chce pro svoji tajnou lásku obstarat lístky na koncert na rockovou skupinu, je nutno někde vydělat peníze. Tak se postupně při roznášce novin seznamuje s obyvateli tohoto "nemožného" městečka a zjišťuje, že tady snad tak hrozná nuda nebude... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Novinová čata je pre mňa síce najslabším ohnivkom reťaze režisérky Blair Treu, ale jej filmy mám už od pradávna rád. Sú veľmi milé. Obdivujem jej schopnosť točiť ako pre chalanov tak pre dievčatá a vôbec mi nevadí, že to boli infantilné gýče. Majú v sebe typickú atmosféru stredostavovského detstva prežitého v 90. rokoch a rodinné hodnoty. Je škoda, že dnes sú rodinné filmy už prevažne animáky alebo sci-fička. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to rodinný film. Scenár je hlúpy a obsahuje veľa klišé. Pôsobí ale neškodne pre rodiny s deťmi. 4/10 ()

5150 

všechny recenze uživatele

Příjemně pohodová komedie, které nechybí hlášky, akce a sympatické herecké obsazení. Z něho stojí za pochvalu zejména představitel hlavní dětské role Kyle Howard a také Robert Englund v tentokrát "bláznivé" - kladné roli. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pro dospívajícího chlapce může být stěhování z velkého města do maloměsta docela opruz. Ale stačí, aby potkal v nákupáku pohlednou slečnu a hned zapomene na všechny zápory stěhování a špatná nálada je pryč. A když se ještě k tomu seznámí s několika dalšími prima kluky, tak zjistí, že už by asi ani jinde žít nechtěl. A já se musím přiznat, že jsem hlavnímu hrdinovi docela záviděl prostředí, kam se přistěhoval, a záviděl jsem mu docela i tu rozvážku novin, kdybych vyrůstal ve Spojených státech, tak se přiznám, že bych asi neodolal a noviny rozvážel taky. Pokud od tohoto filmu čekáte jen nenáročnou a neškodnou podívanou cílenou především na dětské publikum, tak vám čas s filmem strávený uteče stejně příjemně jako mně a bude se vám to líbit. Ale je samozřejmě zapotřebí mít kladný vztah k rodinným filmům. Pokud však čekáte nějaký originální a nezapomenutelný film, ve kterém bude padat jedna hláška za druhou, tak se raději tomuto filmu vyhněte. Já mám pro filmy tohoto typu velkou slabost a rád se přiznám, že s výsledkem jsem byl maximálně spokojený a film mě ani neměl šanci začít nudit, prostě jsem si to perfektně užil a to je z mého pohledu to hlavní. Celkově tedy film vnímám jako mírný nadprůměr, je to někde mezi třema a čtyřma hvězdama, v tomto případě ale uděluji ty tři hvězdy, protože to tak cítím. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama