Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aaron, odsouzený k věčnému životu, se setkává s reinkarnací své ženy, kterou nešťastnou náhodou zabil před více než sto lety. (Hans.)

Recenze (5)

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Slabý vidiecky horor, odohrávajúci sa v roku 1955. Ginty bol pred storočami prekliaty Glaudinim a musel žiť ako zviera. Až ho nakoniec zachránila pekná Dooling, podobajúca sa na ženu z 19. storočia, ktorá rozdelila týchto dvoch mužov. Film bol natočený v roku 1981. Za pseudonymom režiséra sa skrýva James Amante. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Alchemist“ je opět tak trochu rodinnou záležitostí. Charles Band se ujal režie, což je standard, a samozřejmě neopomněl ani produkci. Na scénáři se nepodílel, nebo ne tolik, aby se uvedl v titulcích. Zato jeho bratr Richard se podílel na hudební stránce filmu, ale bohužel ani v tomhle ohledu nevyniká. Celkově je film jedním z nejhorších, které jsem od Banda viděl. ()

Reklama

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Režijní a scenáristická práce Banda je opravdu velká,ale skoro veškeré filmečky hodně smrdí průměrem a není tomu jinak ani v tomto snímku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie je to fiasko, monštrá sú ok ( nájde sa aj nejaké to gore ), atmosféra v druhej polovici viacmenej funguje, ale príbeh postráda gradáciu a nudí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natočený v roku 1981, do distribúcie sa však dostal až v roku 1983. (beso74)

Reklama

Reklama