Reklama

Reklama

Gólová výměna

(TV film)
  • USA Switching Goals (více)

Obsahy(1)

Sestry Ema a Sam si vyměňovaly svá tajemství, oblečení a teď dokonce i místa. Zatímco divoká Sam je výborná fotbalistka, uhlazená Ema dává přednost takovým sportům jako móda a randění. A tak, když se na fotbalovém turnaji ocitnou v nevyrovnaných týmech, předvedou skvělé kousky, aby si vyměnily místa a přelstily ligu. Do hry totiž patří chytré plány, neuvěřitelné záměny a neustálé vzrušení. Když však na hřišti i mimo ně vypukne chaos, Mary-Kate a Ashley se dají dohromady pro úplně nové dobrodružství. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (14)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Po niekoľkých rokoch som si zapol telku, že si pozriem nejaký film. Hádajte čo dávali? Toto. Vydržal som na to pozerať, asi len 15 minút a už mi tie Olsenovky začali liezť na nervy. Možno bol zvyšok filmu lepší (HA-HA). Ako to vidím zase si na pár rokov dám s telkou pokoj. Maximálne na športové (ale skutočné) prenosy. ()

quelhar 

všechny recenze uživatele

Ze je skoro cely film oddechove stupidni, to bych byl i ochotny castecne odpustit. Ale neodpustim zaverecnych 10 minut, kdy se hraje "fotbalovy" zapas, ve kterem si trener vezme timeout a o chvili pozdeji napinave ubihaji posledni vteriny zapasu jako v basketu nebo hokeji, proto davam jen jednu a ne dve hvezdy... ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Vánoce jsou víceméně jediný čas, kdy jsem schopný si jen tak lehnout na gauč, zapnout televizi a sledovat jakoukoliv komedii, která na mě vypadne. A to i v českém dabingu. V některých vzácných chvílích jsem příjemně překvapen, ale tohle rozhodně nebyla jedna z nich. Nerad to slovo používám, ale tady nejde jinak, tohle byla prvotřídní trapárna. Tohle snad nemůže bavit ani malé děti a jestli si cokoliv z toho odnesou do reálného života, tak to je jedině zle. Při většině keců a pokusů o vtip, které místní postavy vedly, jsem měl chuť jim anebo sobě dát facku na probuzení. Typický americký rodinný špatný film, který představuje většinu toho, co na jejich kinematografii a kultuře nemám rád. Zrychleně jsem si prolítl filmografii těchto dvojčátek a myslím, že kdykoliv je uvidím znovu na obrazovce pohromadě, můžu s klidným srdcem přepnout nebo vypnout. // 20% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj na rodinný film pomerne tupé a trápne. Ale ten kto má rád Olsenky tak nech sa páči, bude nadšený... Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama