Reklama

Reklama

Divoká a svobodná

(TV film)
  • Česko Dobrodružství v Africe (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Matt Robinson přijíždí se svými dětmi Angelou a Nicholasem do Afriky. Matt byl majorem u letectva, ale po smrti své ženy chtěl být více s dětmi, a tak přijal místo v rezervaci Zimbabwe, aby pomohl ochraňovat slony před pytláky. Na nádraží je přivítá Ngai, velitel rezervace, a představí jim veterinářku Rachel, k níž se ovšem Angela chová nepřátelsky. Rachel je všechny odveze k vrtulníku a sama jede zpět autem. Po příletu do tábora jim Ngai představí svého syna Isaaca. Ngai s Isaacem zavedou Robinsonovy na místo, kde bývají sloni. Všichni jsou nadšeni a Angela se konečně začne chovat mile. Na zpáteční cestě potkají postřelené slůně. Angela získá důvěru slůněte, kterému hned začne říkat Dandy. Musí ho vzít s sebou do tábora, protože by v buši do rána nepřežilo Ráno letí Matt s Ngaiem a Nicholasem obhlédnou rezervaci a zjistit, zda tu pytláci ještě nejsou. Isaac s Angelou doprovázejí Dandyho na kliniku, kde se ho ujme Rachel s doktorem Abrahamem. Rachel provede Angelu po zvířecím sirotčinci a u každého zvířete jí řekne jak se k nim dostalo. Na klinice se děti seznámí s panem Waltonem Baceném Smytheem, který sponzoruje zvířecí kliniku a sirotčinec. Při loučení se Angela Rachel omluví za své chování na letišti. Matt s Ngaiem a Nicholasem najdou pytláky, kteří právě odvážejí slonovinu, a když si jich všimnou, snaží se ujet. Míří k řece, která je hranicí mezi rezervací v Zimbabwe a Zambií. Jakmile se podaří pytlákům dostat doprostřed řeky, už na ně nemůžou. Rozhodnou se tedy loď s nákladem potopit, což se jim podaří. Všichni se v táboře sejdou plni nových zážitků a jsou šťastní. Rachel jim oznámí, že další den jede za Waltonem, ale neodjede sama, Matt jí tam vezme vrtulníkem i s Nicholasem a Angelou. Po návratu domů řekne Ngai Mattovi, že je v rezervaci moc pytláků, a okamžitě odjíždějí. Angela zjistí, že je Dandy pryč, a všechny tři děti se ho vydají hledat (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tři děti a zraněné slůně v americkém televizním dobrodružném filmu pro celou rodinu. Scénář : Harry Alan Towers. Kamera : Buster Reynolds. Hudba : Lawrence Shragge ()

Zajímavosti (1)

  • Cody Jones a Brooke Nevin soutěžili o cenu Young Artist v kategorii nejlepší výkon herce pro televizi nebo mini sérii. (Terva)

Reklama

Reklama