Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tacchini, Sami, Yaya a Kader mají od šéfa mafie slíbené čtyři miliony dolarů. A jak k nim přijdou? Naoko se z nich stanou špičkoví sportovci a účastní se závodu plného adrenalinových sportů napříč Amerikou. Ale pravým úkolem čtyř amatérských darebáků bez velkého formátu je zavraždit kapitánku vlastního družstva, mladou a bohatou dědičku Lénore. Start závodu je v Kanadě a cílem daleká Patagonie. Jenže když naši partičku začnou pronásledovat čtyři opravdoví zabijáci, všechno se značně zkomplikuje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mohl jsem svým pohledem celý večer hypnotizovat žlutou zeď nebo jsem se mohl podívat na francouzskou komedii Závod a vybral jsem si špatně. Kvartet uječených dementů v pitomém příběhu totiž nezachránila ani jistá sympatičnost slečny milionářky a důstojnému klidu skvěle nahozené zdi tahle nevtipná kravina rozhodně nemůže konkurovat. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

No viděl jsem už i větší blbosti, proto dvě hvězdy, ale přece jenom jsem čekal od francouzské komedie poněkud víc srandy, respektive nějaké, které by se dalo opravdu zasmát. Jediná scéna, která mě tady nenechala ledově chladným byl záběr na vodopád po hlášce: "Myslím, že budeme mít brzy problémy..." Zbytek měl být asi absurdní humor, ale i ten se dá dělat podstatně lépe, nebo aspoň tak, aby nevyzníval spíš trapně jako zde. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A to světlo bylo vopravdu červený !! A blikalo !! Takhle.. Blik !! Blik !!" To opravdu nebylo světlo na konci tunelu, přátelé.. To jen kameraman Pascal Genneseaux spáchal, nejdříve však profesionální, sebevraždu, když si uvědomil, jak by filmovému světu prospěl, kdyby tuhle Bensalahovu šmíru plnou pitvoření a nefunkčních citací jiných a především skutečných filmů odmítl a raději v té Venezuele spáchal pár záběrů pro National Geographic.. Nicméně i navzdory skutečnosti, že se tenhle kousek skutečně nebere vůbec vážně, dokáže zaujmout jen dotěrně se nabízející otázkou, proč vlastně kudrnáč Julien Courbey "hraje" každou svou roli v dresu Alžírské fotbalové reprezentace.. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Nevím, na čem Bensalah ujíždí, ale tohle byl tak nonšalantní úlet, že to musí být síla. Jsem ráda, že Blier má nástupce. Balasko je schopná se sebou nechat dělat cokoliv, ale zatím nikoho jiného nenapadlo ji obsadit do role nájemné vražedkyně, která je členkou organizace, jež má dohodu s Američany. Sy byl parádní kapitán, který moc hezky vysvětlil, proč se účastní závodu. Modré barety dostaly opět od Francouzů na nejeden frak, mimo jiné i přežvýkavcem Rénierem. A Jugnot byl k zulíbání, když nechal sobě a svým dítkám šít nové oblečky. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Bývaly časy, kdy byl pojem francouzská komedie sázkou na jistotu. Dnes už to není tak jednoznačné a Francie občas (nebo stále častěji?) vyzvrátí světu i takovéto sračky. Zápletka je opravdu unikátní. Banda debilů se snaží zabít jednu holku i když je jasné, že to nejsou žádní vrahouni, ale prostí debilové. Jeden z nich má problémy se sraním a druhý vypadá jako ten třetí, co je zase podobný na toho prvního debila. No ani jeden nebyl dost charismatický debil, abych ho dokázal odlišit od ostatních. Mně osobně dělá docela problém jakkoliv sympatizovat s hlavními hrdiny, když se snaží někoho chladnokrevně zabít kvůli penězům. Nepříjde mi to ani moc vtipné, takže z toho vyplívá, že jsem na tento film asi moc velký debil. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Louisiana, ve francouzské Paříži, v Kanadě a ve Venezuele. (Terva)

Reklama

Reklama