Reklama

Reklama

Pojídač hadů 3: Jeho zákon

  • Česko Požívač hadů 3 (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jack Kelly přezdívaný Žoldák patřil kdysi ke členům elitní jednotky americké námořní pěchoty specializované na akce typu najdi a znič. Přestože je mistrem snad ve všech druzích boje a patřil k nejlepším členům jednotky, jeho metody byly natolik neobvyklé, že byl z armády propuštěn. Stal se policistou a vyhlásil válku zločineckým bandám a obchodníkům s narkotiky. Poté, co pomstil smrt svých rodičů, zachránil unesenou sestru, zlikvidoval nebezpečnou bandu obchodníků s drogami a poněkud svérázným způsobem se vypořádal s dalšími lumpy, došla jeho nadřízeným trpělivost a Jack byl suspendován a postaven mimo službu. Dlouho však nečině sedět nezůstane. Obrátí se na něj totiž rodiče těžce traumatizované dívky, kterou před několika měsíci unesla a poté krutě týrala a znásilňovala brutální motorkářská banda, která si říká Hell's Furies. Rodiče, kterým oficiální místa nedokázala nijak pomoci, se na Jacka obrátí se žádostí, aby s bandou zatočil po svém. Jack s pomocí bývalého motorkáře přezdívaného Kovboj pronikne mezi Hells Furies a dostane se až k jeho brutálnímu, téměř dvousetkilovému vůdci, který si říká Goose. Zjistí, že banda unáší mladé dívky a ženy, které jim pak slouží jako sexuální otrokyně, a začne hledat způsob jak se s bandou vypořádat a zachránit další ženy, které uvízly nebo by mohly uvíznout v jejich spárech. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

choze 

všechny recenze uživatele

Trojka se z celé série dost vymyká. Vojcl tu před svým klasickým partyzánským stylem boje dává přednost pěstním soubojům a střelbě a výsledkem je sice koukatelné, ale rychle zapomenutelné béčko s haldou suchých hlášek (Vojcl po tom, co zastřelil motorkáře přezdívaného Žába: "VYPADÁ TO, ŽE ŽÁBA ZAKVÁKALA.") a slušným boobie countem (kozy ukážou hned čtyři slečny). Už dvojka měla trochu problémy s tempem, ale děj trojky už je vyloženě nastavovaný. Konkrétně postavu Vojclovy přítelkyně bych z fleku vyškrtl, její linie je úplně zbytečná. A ta bitka v baru na začátku je zase moc dlouhá. A ani se nedá říct, že by to nějak dvakrát gradovalo nebo že bych měl o hrdinu aspoň na chvilku strach a to byli tentokrát ve hře zasraní motorkáři! Nejslabší díl. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než sračkoidní dvojka, více soubojů, střílení ale furt to byla nezáživná nuda. Ten konec sice přestřelky, ale mě už to vůbec nebavilo. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Povedené zakončení série nabízí dostatek akce, slušné hlášky a oproti úvodním dílům i svižné tempo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Do třetice všho dobrýho se to nakonec povedlo, sice film stále postrádá kvalitnější děj, ale už se na to konečně dá dívat a kupodivnu neni moc stupidní. Ale co tak trošku zamrzí je fakt, že Lorenzo Lamas rozhodně neukazuje všchno co umí, znám ho v mnohem lepší formě, než tady, kdy jasně viditelnými a pomalými údery do prázdna zdolává svoje protivníky, ale zase na druhou stanu potěší že neni ani v nejmnším nepřemožitelnej. Druhá věc co na tomhle filmu zamrzí je rádoby drsnej záporák, skoro by se mi chtělo říct, že to je chudáček, ale to je spíš kvůli porovnání se správně drsným motorkářem co se tady nazývá Husa, prohodit tyhle dva, tak jsem spokojenej. Koho by napadlo, že až třetí díl bude nejlepší ()

Reklama

Reklama