Reklama

Reklama

Pojídač hadů

  • Česko Požívač hadů (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mezi elitní speciálně vycvičené jednotky americké námořní pěchoty patří také oddíl pojmenovaný SnakeEater (Pojídač hadů), specializovaný na akce typu najdi a znič. Jeho členové jsou pověstní svou odvahou a neústupností, jejich akce patří nejen k těm nejnebezpečnějším, ale také těm nejlépe zvládnutým. I tady však platí pevně daná pravidla, která bohužel ne všichni členové jednotky v zájmu úspěšné akce ne vždy dodržují. Jedním z nich je Jack Kelly. Je sice mistrem snad ve všech druzích boje a patří k nejlepším členům jednotky, jeho metody jsou však natolik neobvyklé, že je jednoho dne z jednotky propuštěn. Stane se policistou a vyhlásí válku zločineckým bandám a obchodníkům s narkotiky. Pokud je to možné pracuje tento houževnatý samotář sám a tajně proniká do zločineckých skupin, které pak nelítostně rozbíjí a likviduje. Jednoho dne však jeho boj dostane podobu osobní msty. Jeho cílem se stane chlápek, který si říká Junior. Je to mohutný muž, venkovské monstrum posedlé násilím, žhářstvím a zabíjením, které má na svědomí vraždy, únosy, mučení a znásilnění. Když junior a jeho banda zabije Jackovy rodiče a unese jeho sestru, kterou brutálně znásilní, Jack se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou, vraha a jeho komplice najít a bez milosti s nimi zúčtovat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Nedávno se mi do rukou dostala originální VHS kazeta s tímto "skvostem" vydaná u nás v roce 1990 společností Video 2000. Už anotace na obalu byla natolik debilní, že jsem očekával podobnou přiblblost i u filmu samotného - a vida, nemýlil jsem se. PS: film sice mocně působí na bránici, chvílemi jsem se u něho válel smíchy (za to ta 1*), ale silně pochybuji, že to byl tvůrčí záměr. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ty Lamasovi pasti a vychytávky s kondomem a s podlahou plnou bodců mě i celkem dost bavily. Na konci jsem čekal trošku větší masakr, ale i tak nemohu napsat, že by mě film nebavil ba naopak. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Obmedzenia tohto filmu, pokiaľ ide o herectvo, dialóg a plánovanie, sa dajú ľahko prekonať jeho dôsledným poskytovaním „hodnoty pre zábavu“. 4/10 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Skupina nadržených dementních vidláků zamorduje ex-mariňákovi Lamasovi rodiče a unese jeho sestru, kterou drží v kůlně na chov, načež je Lamas vyřídí ve stylu McGyvera. Tak to je nářez! Nedávno jsem ve své recenzi na POSLEDNÍHO MSTITELE s Davidem Hasselhoffem velebil filmy o motorkářích a teď zase hodlám chvalořečit filmům o úchylných agresívních buranech. Když jsem si tohle Lamasovo rané telebéčko zabydlené spolu se dvěma jeho pokračováními na nejnižších policích videopůjčoven mezi AMERICKÝMI NINJI, KICKBOXERY a filmy se Cynthií Rothrock zapnul po půlnoci na Nově, viděl jsem to na levnou, rychle natočenou šaškárnu s několika trapně naaranžovanými pěstními souboji. Chyba lávky. Ten film je doslova narvaný nápady a navíc pojednaný s obrovskou nadsázkou, počínaje úvodní svlíkací scénou s odposlechem, přes narážku na Three Stoogees během hádky tří vidláků a zparodování vyzbrojovací scény z Komanda, kdy se Lamas před bojem holí rambo nožem, až po závěrečnou scénu se smrtícím kyvadlem z prcgumy naplněné hořlavinou. Lamas má solidní komediální potenciál, jen té akce mohlo být víc. Víc takových vymazlených béček a svět by byl hned krásnější. Režisér George Erschbamer má na svědomí i další dva "hadožrouty" a několik filmů s Dudikoffem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama