Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Za pěkný soundtrack čtvrtou hvězdu, jinak se ten film potácí těsně mezi dost dobrým průměrem a lehkým nadprůměrem a dává tušit, že tam je ambice dát i něco navíc, všechno je totiž na svém místě, ale nikdy se to nedotáhne do něčeho, co svedl třeba King Richard, krom tedy jednoho dojemného skoku do bazénu a "good mood" závěrečných titulků. Ne, že bych tvůrcům nefandil, snad se poučí, kdy i více zatlačit na pilu. Pěkný večer s pěkným filmem? To Hustle splňuje každopádně. A ráno bude zase nový den. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Klasické sportovní drama. Kluk z těžkých poměrů se dostává na vrchol. Nechybí mladý debílek, který se ho snaží zničit, tréninková montáž, vzestup a pád na dno, abychom se mohli znovu zvednout. Problém vidím v rozfázování jednotlivých linek a faktu, že Stanova manželka je hodně naivní, a ačkoliv se problém s časem v rodině zmíní několikrát, na konci si na něj ani nevzpomenete. Vypíchnout se musí natáčení basketbalových a tréninkových záběrů, které působily velmi dobře a ukázaly vždy to, co bylo potřeba. Adam Sandler hraje nejlepší roli za poslední roky. A závěrečná montáž s titulky? Naprosto geniální a pěkný nápad. Je to kvalitní sportovní film… máte moji pozornost. 7,5/10 ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Snímek celkem hezky ukazuje, jaká je to řehole. Pro všechny co závidí sportovcům jejich prachy, že je to srandička, stačí trocha talentu a je to. Sandler je dobrej herec a mam ho rád. Vážná role mu sedí a to je dobře. Ne, že by mě komedie s ním nebavily, ale proč si ho zbytečně zaškatulkovat. Jen mi přijde na basket trochu malý. Film se dále snaží ukázat, kolik lidí se na tom všem podílí a kdo vlastně tahá za nitky. Bez servítek ukazuje nahou pravdu, že rozhodují vždy privilegovaní sráči, co klub zdědili po tatíkovi a ničemu nerozumí. Bože, jak já nesnáším tuhle nabubřelost, když si někdo myslí, že je něco víc. Čekal jsem nějaký klišé a dočkal se. Ale nebylo ho tam zase tolik. Od snímku jsem toho moc nečekal a příjemně mě překvapil. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Životní trefa je řemeslně slušně natočený sportovní film, který nenabízí nic nového a ničím vás nepřekvapí. Za zmínku stojí především Adam Sandler a jeho důstojný výkon při ztvárnění postaršího basketbalového skauta, který se snaží udělat hvězdu z jednoho talentovaného mladíka. Bohužel, Juancho Hernangomez je docela herecké dřevo, a i přes tu špetku sympatie si mě moc nezískal. Celé je to jedno velké klišé a podobných filmů se ročně točí několik, ale koukat se na to dá a fanoušky basketbalu rozhodně potěší camea slavných hráčů. 6/10. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Do you love this game? I mean, love it with your whole heart. Because if you don't, let's not even bother. Let's not open that door. They're just going to slam it in our face. I love this game. I live this game." Hodně dobře. Na další film od Adama Sandlera jsem se skutečně těšil. Obzvlášť když vím jaký je on basketbalový fanoušek. Proto udělat film o basketbalu, kdy mu bude role ušitá na tělo je vlastně něco jako splněný sen. Hustle přesně takový je. Šablonovitě opisuje Warriora i Rockyho (Phili huh?)... A mnoho dalších. Sice by nemusel na konci tak moc přešlapovat, ale nijak mi to nebrání si film užít plnými doušky. Tohle je prostě film, který funguje jednou za dekádu a Sandlerovi se to podařilo. Podařilo se mu prodat mi film o sportu co mi vůbec nic neříká. Vím, že z něj trhlé komedie udělali hvězdu, a ani tady se svému typickému humoru nakonec nevyhne. Přesto mu vážně role sednou čím dál více. Další sportovní film o cestě na vrchol a splnění snu. Ovšem tenhle má i duši. (88 %) ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Na konci filmu nastupuje Bo (Juancho Hernangomez) za Boston Celtics s číslem 22 na počest Stanleyho (Adam Sandler). Toto číslo bylo ale v roce 1963 vyřazeno, neboť patřilo legendárnímu Edu Macauleyovi. Mezi lety 2021–2022 byl Juancho skutečně hráčem Bostonu, oblékal ale dres číslo 41. (ArsenalEagle)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama