Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Skrachovaný hľadač talentov dostane do pozornosti mladého chlapca z ulice. Dokáže z kusu kameňa vytesať diamant pre NBA? Herecké obsadenie: Adam Sandler je v dramatických úlohách výborný. Ako mládenca som si ho užíval aj v crazy komédiách ale teraz mu v tomto smere už dochádza šťava. Netflix celkom zariskoval obsadením neskúseného hispánskeho mladíka Hernangomeza do hlavnej úlohy. Prevedenie: Cesta z bahna na vrchol je už od čias prvého Rockyho denne omieľaná téma. Ale tu je to z pohľadu hľadača talentov čo je celkom svieži pohľad. Celkom to aj odsýpa a z diváka to dostane aj cielené emócie. Pocity: Môžem hovoriť iba za seba ale mne sa športové drámy veľmi páčia a vždy ma dojmú. Inak tomu nebolo ani teraz ale neubránim sa pocity, že sa s tým dalo ešte trocha viac pracovať a ten príbeh vybičovať emočne viac. Pridaná hodnota: Dráma so športového prostredia NBA. 70% ()

Floweenka 

všechny recenze uživatele

No jasně, že je to film s Adamem Sandlerem (to mluví samo za sebe). Ale nejde o romantickou rodinnou komedii, i když rodinné vztahy zde hrají svou roli, takže jsme byli ušetřeni 90% boomer humoru.  Smyšlený příběh underdog Boa vykrade co může, nepřidává prakticky nic (takže *doplň si jméno hlavní postavy z random sportovního filmu* stojí za nic, ale má talent, pak se nedaří, pak se trénuje, pak se daří, konec), přesto je to.. prostě fajn. Nová generace filmů Adama Sandlera, ve kterých se mění z laškového otce rodiny ve stárnoucího pupkáče otce, který ještě nevzdal život. Jsem zvědavá, co přijde pak. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Do you love this game? I mean, love it with your whole heart. Because if you don't, let's not even bother. Let's not open that door. They're just going to slam it in our face. I love this game. I live this game." Hodně dobře. Na další film od Adama Sandlera jsem se skutečně těšil. Obzvlášť když vím jaký je on basketbalový fanoušek. Proto udělat film o basketbalu, kdy mu bude role ušitá na tělo je vlastně něco jako splněný sen. Hustle přesně takový je. Šablonovitě opisuje Warriora i Rockyho (Phili huh?)... A mnoho dalších. Sice by nemusel na konci tak moc přešlapovat, ale nijak mi to nebrání si film užít plnými doušky. Tohle je prostě film, který funguje jednou za dekádu a Sandlerovi se to podařilo. Podařilo se mu prodat mi film o sportu co mi vůbec nic neříká. Vím, že z něj trhlé komedie udělali hvězdu, a ani tady se svému typickému humoru nakonec nevyhne. Přesto mu vážně role sednou čím dál více. Další sportovní film o cestě na vrchol a splnění snu. Ovšem tenhle má i duši. (88 %) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler nám po snímku “Uncut Gems” opět dokazuje, že jeho herecký projev zraje jako dobré víno. Osobně si myslím, že dramatické role, přesně jako je tato, jsou pro něj v této fázi kariéry mnohem lepší než nablblé a zapomenutelné rádoby komedie. Snímek Hustle právě z tohoto faktu těží, tudíž po většinu času Sandler “nesleze” ze záběru, což je více než dobře, jelikož právě on se svou celoživotní láskou k basketbalu dokáže celý film prodat (téměř) každému divákovi. Celé to působí hřejivě upřímně a má to onen kýžený pozitivní feeling, takže ve finále vůbec nevadí, že příběhová linie není nic nového pod sluncem a že stopáž působí lehce nataženě. Tohle se opravdu moc povedlo, pročež Vám snímek Hustle mohu jen a jen doporučit. Skvělá práce! (Netflix) „It's you against you out there.” ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hustle je jako situace ze závěru zápasu, kdy zbývá pár sekund do konce a mužstvo po time-outu sehraje nacvičenou akci na vítěznou střelu. Divák je tu za bránící tým, který velmi přesně ví, co soupeř zahraje, ale pokud ten signál provedou kvalitní hráči a v odpovídající kvalitě, nejde to ubránit.. Basketové balboaování po Philly, při kterém Sandler ukáže drobné rozdíly mezi skautingem a stalkingem a vy na něm pozorujete, že je jako ryba ve vodě. Navíc je tu jistota, že spousta různých odkazů a tucty současných hráčů a ex-hráčů hrajících sebe, či někoho jiného, získají pozornost fandů NBA. Mě nejvíc potěšila krátká zmínka o asistentovi, co 18 let chystal zásilky pro „Pošťáka“ z Jazz.. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama