Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Je čas sklizně. Farma potřebuje jen trochu nové krve ... Seznamte se s rokenrolovou kapelou, která stojí na prahu slávy, štěstí ... a brzy i samotné smrti. Vypadají skvěle, umí vystupovat a dobře hrají. Ale možná už dlouho nebudou naživu. Zrovna jsou na cestě odnikud nikam. Hrají ve špinavých klubech a pochybných podnicích. Jednou v noci se objeví cizinec s dopisem od Macova otce. Jeremiah MacDonald chce, aby se Mac vrátil k rodině a postaral se o pohřeb své tety. Macova odpověď je krátká a krutá: ""V žádném případě"". Ale cizincova reakce je ještě podivnější. Vytáhne z kapsy malou nahrubo vyřezanou figurku. A ta přitáhne Maca neodolatelně zpátky ... zpět na místo, které opustil před čtrnácti lety. Překotně se začíná roztáčet spirála šílenství a násilí a jejich rokenrolové sny se nelítostně setkají se strašlivým rodinným tajemstvím." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nebola to až taká katastrofa, akú som očakával. Od tejto krajiny som toho asi veľa nevidel a aj keď to nie je žiadny originálny slasher, tak maskovaný killer to s kosákom vedel. Keby sa všetko podstatne neodohrávalo mimo zaber alebo v tme, tak by film nedopadol asi lepšie, ale určite by sa naň lepšie pozeralo, keby sa tu niekto riadne umazal od krvi. Tá gore stránka tu veľmi chýbala, škoda, že režisér sa bal trocha viac odviazať. Herci hrali solídne a najviac zaujal Nick Boraine, lebo takto sa správa pravý vidlák, u ktorého si hned poviete, že je to určite ten škodca a aj mna presvedčil a či to bol naozaj on sa každý dozvie na konci programu, no v tomto prípade filmu. Je to za solídne 3*. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Český názov nevystihuje podstatu snímku. Tej krvi sa veľmi nedočkáme, mordy sú všetky takmer mimo kameru a ten kríženec Creepera a Strašiaka nemá ani za mak charizmy. Podobne obstáli aj jeho obete, pretože partia trápnej pop rockovej kapely, hrajúca ešte trápnejšie songy si to ,,pošteklenie,, aj zaslúžila. ()

Reklama

asanakis 

všechny recenze uživatele

"....Je čas sklizně! " Klasika, parta teenagerů se octne odříznuta od světa na opuštěné farmě společně s nesmrtelným zabijákem. Když tohle schéma člověk vidí po sté, jediné nad čím může u filmu bádat je to, kdo bude vykuchán jako první a která holka s klukem to přežije. První oběť jsem uhodl a jediné co mě tedy překvapilo bylo to, že jich přežilo nějak hodně. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Horor o rodině farmářů MacDonaldů. Jejich syn Mac hraje z kapelou po klubech a domů se vrácí pouze po té co ho vyhledá muž a sdělí mu ,že jeho teta umřela a dá mu figurku. Rozhodne se i s kapelou vydat se domů na pohřeb. A je čas na krvavou sklizeň. Kosa hlásí pohotovost. Pak se sice víc jak 40 minut nic neděje ,ale né tak docela. Je tu zajímavá konfrontace lidí z města a z venkova s velice vytříbeným slovníkem ,která vyvrcholí rozepří a jeden člen kapely odjíždí ,ale jen kousek a jde se na věc.... Krvavé žně mužou začít. Pointa byla celekm slušná ,jen bych jí více vyšperkoval. Přece jenom přeživších bylo až moc. Je ,ale po všem..... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Na zabití času to ujde. Jinak je to podřadný horor. Zda se to vůbec dá tak nazvat. Partička teen blbečků je tak trapná, že jsem jim od první chvíle přál čestnou smrt. A to všem. V málo filmech jsem si tak moc přál, aby nikdo nevyvázl živý. Nejvíce brutální smrt jsem přál tomu černému hochovi. Nejsem rasista, Bože chraň!, ale on byl brutální kokot. Ta jejich hudební skupina byla tak trapná, že jsem se aspoň během filmu zasmál. Leader skupiny, rádoby sexy macho, zpíval jak teplouš. Kdyby mi ve stodole takový hovada začali tak debilně hrát a k tomu tak přiteplale krákat něco jako melodie a text, taky je vezmu bez milosti kosou a pro jistotu ještě přejedu kombajnem. Jediné plus tohoto filmu tedy shledávám v absolutně nesympatických hercích/čkách, při jejichž vraždění člověk (divák) prožívá přímo katarzi. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama