Reklama

Reklama

Blink 182: The Urethra Chronicles II: Harder, Faster. Faster, Harder

všechny plakáty

Obsahy(1)

Druhý díl dokumentu o americké pop-punkové skupině je tentokrát brán vážněji než jeho předchůdce. Kluci již notně vyspěli, a to se nakonec projevilo i na obsahu, který je vyspělejší, dokumentárnější a nabízí mnohem více informací ze zákulisí i života členů kapely. (Davies182)

Recenze (3)

H34D 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé jako první díl, opět skvělá muzika, ale bohužel opět trošku lacinnější vtípky. Tentokrát nebyly přiloženy žádné klipy a jelikož dokumentární část mě časem začala nudit a ani jsem se nedozvěděl téměř nic nového, musím být v hodnocení přísnější, byť hudbu Blink 182 zbožňuji... 6/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Markus Allan Hoppus - spev, basová gitara, Thomas Matthew DeLonge - spev, gitara, Travis Landon Barker - bicie nástroje - to bola americká hudobná skupina Blink 182 vo svojej najsilnejšej zostave. Vtedy im to spolu fakt náramne šlapalo. Priznám sa, že si ich albumy z tohto obdobia dodnes rád vypočujem. A dobre mi padol aj dokumentárny film z roku 2002 "Blink 182 - The Urethra Chronicles II.: Harder, Faster. Faster, Harder.", ktorý mi poskytol viacero zaujímavých informácií o týchto zábavných neo-punkových týpkoch zo slnečnej Kalifornie. *** ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Druhá část je skoro to samé. Pro mě nezajímavé obsahově, ale jako životní příběh prostě dobré. Je tu dokonce více informací, než na prvním dvd. ()

Reklama

Reklama