Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Většina jeho protivníků se domnívala, že je neškodný, dokud je neskolily kulky z jeho zbraní. Proč se nikdo nebál muže, který stejně tak dobře dovede zacházet s puškou jako s dynamitovými patronami? Nejspíš proto, že je úplně slepý! On však nepotřebuje vidět tváře svých nepřátel, aby je poslal obuté na hřbitov. A tak než se alespoň na dosah ruky přiblíží ke svému cíli získat zpět padesát unesených krásných žen, padne před jeho nevidomýma očima mnoho mužů, kteří podcenili slepého pistolníka. (špaček421)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Veľmi originálny a netradičný Taliansky western v ktorom slepý pištoľník hľadá 50 prostitútok ktoré mu boli ukradnuté. Musí ich odovzdať horníkom ktorý za ne zaplatili. Keď zistí že mu ich ukradol gauner menom Domingo ktorý žije v Mexiku hneď sa za nim vydá. Niektoré scény boli trocha prehnané to uznávam. Slepec prakticky okamžite našiel svoje ženy v celom šírom Mexiku. Jeho vlastný kôň ho nasmeroval úplne všade dokonca mu ukázal kde má vchod do krčmy. Nad všetky negatíva to má absolútnu štýlovosť spaghetti westernov rokov ´60 a ´70. K tomu podarený soundtrack. Nechýbajú drsné prestrelky, umastený mexikánci, parádne exteriéri v podaní nekonečnej prérií a "chlast ,děvky a bouchačky" Prekvapil ma tu Ringo Starr ktorý si tu zahral brata a pravú ruku bosa Dominga nečakane to nebolo cameo ale vážna rola ktorú hral prakticky až dokonca a musím uznať že celkom dobre. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem přemýšlel nad tím, co by se stalo, kdyby nebyl hlavním hrdinou slepec. A došel jsem k názoru, že vlastně nic. No jo, nemohl by nosit takový pěkný kontaktní čočky, ale jinak se vlastně tenhle pistolník nelišil od těch vidoucích. Občas byl ten jeho handicap zvýrazněný, ale v tu chvíli začali vypadat banditi jako idioti, což tomu také moc nepomáhalo. Ale abych jen nehanil, tak se tu hodně střílelo, Baldi se nekrotil ani co se násilí týče a velký prostor dostane i nahota a je se na co dívat. Ale i tak to zůstává jen průměrnou špageťárnou. 50% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to dokonalý film, ale postavy slepců mě prostě fascinují, hlavně ve chvíli, kdy jsou ještě lepší než ti, co vidí normálně. Ve westernovém prostředí to na mě působí prostě skvěle. Ringo Starr jako grázl je také fajn. A když už máte pocit, že by to mohlo končit, pořád se něco děje. Prostě takový ten snímek, který se snadno může stát vaším guilty pleasure. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Hm, vypadá to, že v roce 1971 byl vklad špagetového westernu vyčerpán, ten již zahníval, a tak originalita je zde vyháněna obskurnostmi a zvýšenou dávkou násilí a sexu. Ač je svět vesternů čistě vyfabulovaný (snad více než pohádky), přec jen by měl vzbuzovat (falešnou) iluzi reality, ale slepý pistolník je taková zhůvěřilost, že ta iluze nemůže fungovat ani náhodou. A tak je jediným kladem výkon Ringo Starra, který není takový průser, jaký bych čekal. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No, uz chapem, preco westerny v 70. rokoch umierali a umierali az takmer vymreli. Uz v 60. rokoch zacala podla mna westernova inflacia, tocili sa desiatky, ak nie stovky westernov rocne a najotrepanejsim klise bola kradez koni. Tuna je pribeh umely, slepy pistolnik nevidi protivnikov, a napriek tomu ich vystriela ako zajace ...... bieda a ne! Rozhodne ne! Originalita zmizla, namiesto toho je tu len zvysena davka samoucelneho sexu a nasilia. Bieda, mizerny a plany western : 25 % ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama