Reklama

Reklama

Satan's Sadists

Trailer

Obsahy(1)

Příběh o partě sadistických motorkářů, kterou vede vyšinutý psychopat Anchor. Celá banda svým brutálním a nevybíravým způsobem terorizuje okolí, znásilňuje, ponižuje, okrádá. Při jednom znásilnění u čerpadla benziny však přestřelí, zabijí tři nevinné lidi - postarší manželský pár a policajta; a tak raději prchají od benzinky do kalifornské pouště, kde zase znásilní trio mladých dívek. V cestě jim však stojí dva svědci celé tragické události od benzinky – Johnny, bývalý mariňák z Vietnamu, se svou nahodilou přítelkyní, servírkou Tracy. Boj o přežití začíná! (Karlos80)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Dědeček všech ošuntělých exploitation flicků, který z dnešního pohledu nic moc nenabízí, ale rok natočení mluví za vše - spousta snímků se právě tímto průkopníkem inspirovala. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím ale na prdel jsem si před tímto čistě maniacs halucinogenním 7-členným satanistickým motorkářským gangem alá "Hell's Angels" nesedl! Ze začátku jsem si dokonce říkal že se dívám na nějaký méně zdařilý klon kultovního Easy Rider! Děj filmu je lehce předvídatelný, dokonce jsem věděl jak někteří členi gangu nakonec dopadnou a nebo kdo je bude mít na svědomí, jestli se odpraví vlivem odklonění od svého zlého šéfa raději sami a nebo skončí pod rukama bejvalého mariňáka z Vietnamu Johnyho. Toho násilí zde také nebylo tolik, spíš jak těch keců.. Velmi dobrá byla ale hudba-soundtrack alá song "Born To Be Wild" od skupiny "Steppenwolf", kostýmy, zasrané texasky, kožené nebo jeansové bundy, s nápisy gangu, nezbytné rekvizity jako brýle, odznáčky, klobouky, vystřelováky, německý válečný kříž nebo rovnou hákový, orlice, dále třeba zaprášené prostředí, okolí hor a dlouhých kalifornských poloprázdných silnic alá "Route 66", pomalu odeznívající éra Hippies byla také znatelná, ale bezúčelné a bezmyšlenkové násilí, čistě jen pro potěšení mi celkový dojem trochu zkazil. Čistě trashový snímek, je natočen opravdu v žalostné obrazové ale i zvukové kvalitě, malý rozpočet je taky znát, herecké výkony průměrné (ten nechutně vypadající černoch zvaný Firewater a šéf gangu Anchor byli asi nejlepší, nebo byly nejvíc vidět) je to spíš taková amatérská raritka (jako když sám režisér měl nějakou tu zkutečnost s Motorcycle gangem), jak napsal user Flipnic pouze pro milovníky žánru exploitation a cycle movies ( v němž tento byl jeden ze zásadních). ps: Pořád jsem čekal nato že se mezi hlavními kladnými hrdiny (Johny a Tracy), rozvine nějaké to hlubší pouto a že dojde i třeba na ten sex, bohužel:-) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Obľubujem exploitation snímky. Či už rape and revenge, cannibal, slasher, hixploitation, carsploitation alebo splatter. Takže som očakával akúsi odhodlanosť. A očakávania zapadli. Je to nudné, technicky to ide do hája a neexistuje tu jediný charakter, ktorý by aspoň minimálne stál za to. Takže to za to vôbec nestojí. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejstarších, ne-li nejstarší, explotation filmů, jaký jsem viděl. Vyloženě z něj sálá atmosféra přelomu 60. a 70. let. Jedná se sice na jedné strahně o amatérské dílo, ovšem veškeré náležitosti explotation thrilleru splňuje na jedničku. Banda motorkářských grázlů terorizuje na nekonečných texasských (??) dálnicích na koho příjde. Okrádá, ponižuje, znásilňuje a zabíjí. Film obsahuje výbornou sestavu postaviček, které jsou excelentně namaskované, stejně tak výborné jsou kostýmy. Všichni vypadají naprosto šíleně a do potyčky by se s nimi člověk v hospodě určitě dostat nechtěl. Výjimkou je jejich šéf, který jako by vzhledově vypadl z oka Peteru Jacksonovi když hrál v "Bat Taste". Obrýlený hippie týpek s pitomým kloboučkem naraženým do čela. Ale právě ten je ze všech nejhorší a nejsadističtější. To potom vede i k tomu, že se od něj část členů gandu odvrátí. Film obsahuje na svoji dobu opravdu odvážné scény, ať je to již ponižování dívek i mužů, nahota, nějaké to znásilnění, chlastání, hulení trávy, zfetování třech dívek a následné orgie s nimi (které jsou natočeny "halucinogenním" stylem), pár velmi dobře natočených rvaček, vymáchání obličeje v záchodové míse, zastřelení do týla neviného manželského páru atd. Film v podstatě neměl z čeho čerpat a proto bych odhadoval že spolu s možná "undergroundovějšími flicky" tento žánr zakládá. Navíc je po jeho shlédnutí vidět, že i Craven se v "Last House on the Left" měl zřejmě čím inspirovat (podobné scény jako v Satan´s Sadists jsou k vidění i v "Hills have Eyes 1977"). Film má úžasný soundtrack a celkovým zastaralým "lookem" navozuje úžasnou atmosféru. Hraje zde také jedna velmi pěkná herečka, která se pořád usmívá, jako by jí nic nehrozilo a přitom má celý film v patách gang grázlů. A dále tu máme "bondovského" hrdinu jako by vystřiženého z 60. let. Opravdu raritní, okrajový a zapomenutý explotation. Pouze pro milovníky žánru. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama