Reklama

Reklama

Brad Pitt hraje ve filmu Bullet Train nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Osud má nicméně jiné plány, protože Beruška se při své nejnovější misi v nejrychlejším vlaku světa dostane do křížku se smrtícími protivníky. Jejich cíle jsou vzájemně propojené, a zároveň protichůdné. Konec trati je pouze začátkem nepřetržité divoké a vzrušující jízdy napříč moderním Japonskem. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (885)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $85,9milióna║ Tržby USA $103,368,602║ Tržby Celosvetovo $239,268,602▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,184,872║ Tržby za predaj DVD v USA $2,287,787  ║ David Leitch je blázon, tento akčný trip je úplne uletený až po hranu, škoda že to nie je úplne vybrúsené ale má to veľa dobrých momentiek. /70%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Provozní řád z Goddardova hotelu na pomezí Kalifornie a Nevady, něco z universa kolem Nevěsty a O-Ren Ishii (ale bez té precizní formy), akce od nasrané libanonské Baby Jagy a co se týká mluveného slova hodně z Deadpoola. Bohužel. Něco takového možná psal Guy Ritchie ve třinácti do šuplíku.. Asi po dvanácté funny zmínce o Mašince Tomášovi jsem chtěl zatáhnou za záchrannou brzdu, případně švihnout Olkewicze po hlavě kolejnicí. Kredit pro kvarteto Sanada, Taylor-Johnson, bojga a Shannon, že se pokoušejí hrát, i když nemají co. U Pitta v zajetí terapeutických pouček si doteď nejsem jist, jestli ho vzít kolejnicí taky, nebo vytvořit kvintet.. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Navzdory tomu, že některé mé nejoblíbenější filmy v sobě mají vážného Brada, mým nejoblíbenějším Bradem zůstává uvolněný pošahaný Brad. O filmu jsem předem nevěděla vůbec nic kromě toho, že Brad šel na premiéru v sukni, a tak mě všechno tak příjemně překvapilo, že jsem ani smíchem nešetřila. Citrón a Mandarinka úplně fantastičtí, Zazie Beetz k sežrání, Hiroyuki Sanada jako vždy maximální láska... Pocitově po velmi dlouhé době blockbuster, co jsem si fakt užila. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První čtvrthodinu jsem věděl, že ten film budu nenávidět. Velmi průhledná snaha být cool, cute a random, která v drtivé většině případů zpomaluje film, který bych proto i přes to, že se odehrává v svištícím šinkanzenu, nenazval svižným. Ale musím přiznat, že postupně si mě to docela získávalo. Když si vzpomenu na unuděnou zoufalost Gray Mana, tak tady do toho aspoň přítomní dávají všechno. Zatím dávám tři a kdo ví, jestli to zpětně nezačnu mít rád i na čtyři. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kulkovlak aneb Vraždy v Honšú expresu je naprosto parádní, svižné a zábavné Letyčovo mango, historicky snad první, které jeden netouží nechat shnít, rozšlapat a rozmazat po xichtě nějakého toho retardovaně se chichotajícího ťamana. Po dlouhých osmi letech také konečně důstojná hauptka pro dědu Pita, která neuspává, nezpůsobuje hemoroidy ani příliš nelobotomizuje a dělá z něj zase solidně vychlazeného, sympatického geronta. Vzorový flusanec na obrazovku vypatlaného paliče peněz a zabijáka kinematografie – Netflusu, s úsměškem ukazující, jak za ty prachy mohli vypadat všichni ti Šedomuži, Rudá varovnání, Zvrácená města a další předražené, mentálně atrofované pičočalabády pro absolventy jedno až dvouletých učňovských oborů a vězně. Kromě výborné akce je tu především znát vymazlený, popkulturně brakový literární podklad, tudíž si to i příběhově nonšalantně vytírá prdel s výše uvedenými výsledky obvyklého rychlokvašného BLMLGBTMEE2 assstormingu neomarxistických soudruhů, nahozenými posléze rukou od Nutelly na hajzlpapír nějakým sice přitroublým, avšak pro věc zapáleným mileniálním pissálkem či příbuznými předsedů politbyra. Přesné a charismatické osazení zbytku kašparů dokonce příliš nezkurvil, pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „nedegradoval“, ani trapkoštěk Čuníka Tatůma, ani zaplaťsatan krátká frontální expozice naprosto děsivé Sádry Bulíkové, prohýbající se pod tunou chemických šmakulád a centimetrovou vrstvou mejkapu tak, že vypadá jako svůj vlastní karikaturní animák. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (38)

  • Scéna, kde Lemon (Brian Tyree Henry) chytá hlavu Syna (Logan Lerman) během automobilové honičky, byla improvizovaná, jelikož Logan předstíral, že je zcela v bezvědomí, aby byla scéna autentická, a nechal s sebou házet natolik, že i Brian měl obavy, aby se neuhodil. (mikki089)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama