Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

marttaN odpad!

všechny recenze uživatele

Neodpaduju rád, ale tohle????........Teď to jede na Nově (11.1.2011, čas 23:25) zachánila mě reklama, co to kur*a je??? Kdo na to dal peníze?? Kdo se kur*a na to dívá, to lidi v dnešním světě jsou fakt bez mozku? Ani Jessica to nezachrání. Ne že by uměla hrát, ale to její tělo.....ne........ ani hvězdu nedám ()

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

Můžu s klidným svědomím říci, že větší katastrofiu jsem na filmovém plátně neviděl. Film tak hloupý, nevtipný, nelogický a nesympatický, že by ho nezvolili ani za nejhorší Sci-Fi/Fantasy/horror film století. Žádná věta nemůže vypovědět, jakým hrůzám jsem byl při tomto sledování svědkem. Viděl jsem "Mega shark vs. Gigant octopus", viděl jsem Playgirls II. i mnohem horší filmy, ale tenhle předčil moje nejhorší představy. Fuj. Nonstope, ty jsi zásluhou, že jsem tento hnus dokoukal až do konce a možná za to může i trochu pivo. Není větší filmové katastrofy. Podle tohoto filmu hodlám srovnávat všechny hodnotící zde. Kdo dá filmu víc, než odpad!, je u mě bez vkusu, bez citu a bez mozku vůbec. Nikdy v životě jsem nebyl svědkem tak strašného útoku amerického nevkusu na divákovu inteligenci a soudnost. Nikdy v životě jsem nezkusil, co znamená být divákem něčeho tak pitomého, jako je toto. Neuvěřitelné, co lze za peníze natočit a nestydět se za to. S tímto filmem se ve mě zlomil duch filmového nadšence ve filmového kritika, jehož limita je pro Meyerse od tohoto bodu dále v intervalu minus nekonečno až nula včetně. Nedovedu ani slovy vypovědět, jak špatný a tupý tenhle film je. Počínaje režií, přez kameru a scénář konče. Herci tragičtí, hudba trapná, zápletky nijaké. Američané vymysleli nový žánr!!! Není to ani komedie, ani drama, ani nic jiného. Je to zcela nový druh! Druh, o kterém vím jediné. Nebudu ho podporovat. Největší filmová tragédie mého diváckého života. Lehká zábava na odreagování? Tak to sorry, ale tohle není ani zábavné, ani vtipné, ani koukatelné. Každý, kdo dokáže ocenit minimum z tohoto paskvilu, je u mě hlupák. 0% = 0/5 a kdyby to šlo, dal bych -100% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Absolútne som od tohoto filmu nič nečakal, tak ma nemohol sklamať. Popravde ja od všetkých filmov v ktorých hrá Mike Myers nič nečakám. Guru teda nie je výnimkou. Guru je postavička, ktorý sa snaží diváka pobaviť obscénnym humorom a vsádza stále na tú istú kartu, ako je sex, fekálie a podobné bullshity. Nádej svitá, keď na scénu prichádzajú vedľajšie postavy mne osobne sa Malco a Timberlake celkom páčili a dokázali ma dosť pobaviť. Aspoň je vidieť, že film nemusí byť vždy o hlavnom predstaviteľovi. Scéna s mrdajúcimi slonmi mi len podčiarkla hodnotenie. 30% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Myersův humor mám mnohem radší,než třebas Sandlerův,a i tady sem se párkrát opravdu vydatně zasmál...co je vcelku vhodné,je vidět film v originále,jelikož 90% opravdu dobrých fórů vychází ze slovních hříček atd...nebýt trošku horšího konce,uvažoval bych i o lepším hodnocení...velká škoda je,že větší prostor nedostal Justin Timberlake jako "Le Coq" Grande... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Na tuto komedii jsem se hodně těšil, ale docela jsem se bál výsledku. Hodnocení na IMDb je dost tristní, ale díky tomu jsem aspoň přestal mít přehnané naděje - a to se mi bohatě odvděčilo. Bavil jsem výborně. Myers má prostě svoje MOJO a i ten místy vskutku dementní humor mi v jeho podání nevadí ba naopak. Navíc je zde i hokej, což je můj oblíbený sport. Ne, já jsem rozhodně nebyl zklamaný a pro fandy Myersova humoru můžu film jenom doporučit ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)
  • Jacques 'Le Coq' Grande je fanouškem Celine Dion, proto Justin Timberlake, který ho hraje, zaimprovizoval a v jedné scéně spontánně vyskočil na pódium a z plných plic zazpíval její písničku. Sám Timberlake se divil, jak jeho filmová partnerka Meagan Good dokázala udžet vážnou tvář. (HappySmile)
  • Snímek se umístil na 3. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (Zodd)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama