Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinné táborenie v divočine naruší skupina bankových lupičov. K ich smole je však matka Maura prvotriedny lukostrelec! ... Manželia Brian (Tom Butler) a Maura (Stephanie Zimbalistová) trávia i s deťmi, dvanásťročným Dagom a pätnásťročnou Heather, dovolenku v malebnej prírode. Medzitým dôjde k prepadnutiu banky , štyrom lupičom – Frankovi, Charliemu, Simonovi a Anthonymu, však ich plán nevyjde podľa predstáv. Sú nútení ujsť, lenže havarujú a ďalej musia pešky. Kvôli nezhode Brian preruší dovolenku a odíde s tým, že ho obchod potrebuje. Dough s Heather odídu na ryby a Maura zostane v tábore sama, keď sa tam objavia lupiči. Chcú sa dostať k lietadlu, ale nie sú schopní zorientovať sa v prírode. Maura im utečie, ale do rúk sa im dostane Dough. Chcú od neho, aby ich doviedol k chate deda Johnsonona, ktorý vlastní menšie lietadlo a vybudoval si pri chate aj pristávaciu dráhu. Cesta však nie je jednoduchá. Heather s Maurou idú po stopách násilníkov a snažia sa Doughovi pomôcť. Maurine umenie lukostreľby sa ukáže byť veľmi potrebným... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Na tv film celkem obstojné. Hlavně přírodní scenérie. Jo se scénářem už je to poslabší a závěr spíše rozesměje než cokoli jiného. Film vhodný jako odpočinkový, kdy se Vám nechce na nic myslet a nad ničím uvažovat. Podívat jednou a asi zapomenout. 201411149009/9009 ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Nedivím se že je pod 50 %, scénář není žádné veledílo a člověk dlouho nemusí přemýšlet aby na to přišel. Jenže (a nevím kolik hodnotících viděl film až do konce), přesto má tenhle film překvapivě slušnou atmosféru. 3/5 ()

Reklama

vladi87 

všechny recenze uživatele

Niektoré zaujímavé momenty filmu sú prehlušené množstvom trápnych a za vlasy pritiahnutých scén a posledným klincom do truhly je určite záverečná scéna na letisku. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama