Reklama

Reklama

Muž v hnědém obleku

(TV film)
  • USA The Man in the Brown Suit (více)

Zvídavá americká turistka pátrá po pachatelích dvojnásobné vraždy i po muži svého srdce. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

senoritar 

všechny recenze uživatele

Velmi nepovedené televizní přepracování skvělé knížky od Agathy Christie. Knihu jsem právě dočetla a musím konstatovat, že byla o 1000% lepší, než film, který jsem sice viděla, už před nějakým časem, ale ani s odstupem v něm nevidím nic, co by se povedlo více, než v knize. Zasazení děje do 80. let by mi ani tak nevadilo, jako nesympatičtí herci s výkony odpovídajícími ochotnickému divadlu. Sama hlavní hrdinka se chová jako rozmazlený spratek, který se hned umíněně rozkřičí, jakmile nedostane přesně to co chce. Hodně slabé. ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Mám velmi ráda detektivní příběhy Agathy Christie, to postupné odhalování informací se spoutou podezřelých. Tento film má však hodně proškrtaný scénář a levnou výpravu. I na televizní film je slabší. ()

elle 

všechny recenze uživatele

Detektivka podle Agathy Christie posunutá do 80. let 20. století se Stephanii Zimbalist v hlavní roli. Je to televizní "zábavná" detektivka ala televizní tvorbu To je vražda napsala a podobné. Zajímavou ji činí účast např. právě Stephanie Zimbalist, která si zde střihla roli ne nepodobnou té v Remingtonu Steelovi, jen její protihráč je méně zajímavý než Brosnan. Nicméně schéma podobné. Lehce bláznivý děj je udržován v napětí ne ani tak tím, zda hrdinka rozlouskne záhadu, ale spíše tím, zda záhadný "muž v hnědém obleku" a ona se konečně políbí. Odpočinková zábava, která si na nic nehraje. JInak mám pocit, že Stephanie Zimbalist je jedna z mála, které podle mě slušela otřesná móda, která frčela v 80. letech. Lehký nadprůměr ve svém žánru a tři hvězdy za to jak skvělá komediantka Stephanie Zimbalist je. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama