Reklama

Reklama

Nahá mezi kanibaly

(neoficiální název)
  • Itálie Emanuelle e gli ultimi cannibali (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho obyčejného dne se reportérka Emanuella v nemocnici duševně chorých setká s pacientkou, které bylo uříznuto ňadro. Dozvídá se, že byla nalezena v džungli Jižní Ameriky. Emanuellu tato událost velice zajímá, a tak navštíví profesora místního muzea, se kterým se nakonec vydají do nebezpečné džungle. Přidá se k nim i pár přátel, ale nikdo neví, jaké je čeká peklo. V hluboké džungli na ně čekají brutální a hladový kanibalové. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

iolaos 

všechny recenze uživatele

d'amato jen potrvdil ze je (pro mne) nejvetsim uchylem z cele italske stare skoly... urezane papundeklove kozy, hmm... totalni vymaz + smrtelna nuda. eroticke sceny s chlupatymi trojuhelniky (dokonce az ctyruhelniky) v mistech zenskych genitalii, v dnesni dobe dukladnych depilaci toto veledilo nezachranuji.. Neco jako zvrhla zemanova Cesta do praveku akorat bez jesteru.. doporucuju film sledovat rychloposuvem, zdaleka o nic neprijdete... 1/10 ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ze začátku (přesněji první polovina filmu) ještě jakžtakž ušla, ale ten konec, bože to bylo směšný a naivní:-) Film je takovou směsicí začínajícího kanibalského filmu, okořeněným lehčí soft erotikou. Samozřejmě že bez Laury Gemser (která zazářila právě na konec), by byl film téměř nulový, na tuhle polomíšenku je prostě radost pohledět, pak překousnete leccos, tedy i třeba lehce průměrné gore efekty, ale naopak docela povedené zvuky a hudbu. Jen škoda že sebou nakonec neměli alespoň jeden sapr! Film zcela jistě posloužil jako inspirační zdroj pro filmy typu Cannibal Ferox, Cannibal Holocaust nebo Zombi Holocaust-známé kanibal.klasiky. ()

Reklama

dwi 

všechny recenze uživatele

Těžkopádná bejkovina, kde Amato odfláknul, co se dalo. Džungle zhola nevypadá džunglovitě, scénář je až příliš prkenný a trikové efekty nestojí ani za zmínku. Tradiční kanibalistické schéma režisér v první půlce vyplňuje zdlouhavými soft erotickými scénami, poznatky o kanibalech a zbytečnými záběry na město. Ani v druhé půlce příběh nechytá dech, atmosféra je nulová. Nebýt ebenově ladné Laury Gemser, asi bych to nedokoukal. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Snímek, ve kterém ochlupené ženské klíny drtivě poráží tupé latexové efekty. Celé to zaštituje nulová režie, která nemá žádný problém se stereotypností, prohazováním denních a nočních záběrů v jednotlivých pasážích a nedostatečnou, respektive žádnou, logikou. Jako soft porno s několika rádoby šokujícími efekty ucházející. Jako film, u kterého nemáte potřebu masturbovat, to opravdu nefunguje. Spousta špatných položek tvoří špatný celek. Jediné štěstí je, že se jedná o tak triviální záležitost, že nemůže v žádném případě urazit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud se podíváte na italský snímek „Nahá mezi kanibaly“ s tím, že to bude sexy a erotické, můžete být lehce zklamáni. Pokud se ale na film budete koukat s tím, že by to mohlo být drsné a bude tu zajímavé gore, rovnou na to zapomeňte, protože v tomhle ohledu se Joe D’Amato na jakékoli triky vykašlal a film je pěkně otravnou nudou. Jasně, potenciál tu moc velký nebyl, i tak zůstal nevyužit. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama