Reklama

Reklama

Emanuella: Reportér z Orientu

  • Česko Emanuella jede na východ (více)

Obsahy(1)

Reportérka Emanuella (Laura Gemser) je vyslána svým newyorským listem do Bangkoku, aby pořídila rozhovor s thajským králem. Doprovází ji její přítel, archeolog Robert (Gabriele Tinti). Setká se královým bratrem, princem Sanitem (Ivan Rassimov), a stane se jeho hostem. Princ Emanuellu doprovází městem, ukazuje jí různé památky, ale také opiová doupata a noční kluby. Mezitím odcestuje Robert do Casablanky na vykopávky. Po návratu do hotelu nalezne Emanuella svůj pokoj vzhůru nohama. Zůstane bez peněz, kamery a hlavně bez pasu. Vydá se požádat o pomoc prince Sanita, ale zjistí, že byl hlavou spiknutí proti králi a byl zatčen. Reportérka nyní může spoléhat pouze na sebe a na své umění svádět muže, čímž docílí vydání nového víza. Odcestuje přes indické Dillí do Maroka a Casablanky, kde se opět shledá s Robertem. Ale to není ještě její poslední exotické dobrodružství... (curil)

(více)

Recenze (5)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Laura Gemser je kusanec, neskutečně pěkná míšenka..... Většinu času ve filmu je sice oblečená a s někým mluví nebo něco fotí, ale záběry, kde je nahá, to v pohodě vyváží. Vybavuju si minimálně tři dobré scény - v jedné svede hotelového poslíčka, ve druhé se zúčastní skupinového sexu a v té třetí předvádí neznámá Thajka hodně pěkný kousek s ping-pongovými míčky. :-)) Celkově - sedmdesátkový eroťák s pěknou herečkou a idiotskými dialogy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Joe D'Amato se může pyšnit jediným - byl schopen natočit filmy. Natočit něco, co má začátek, co má konec. Ale přitom to mezi tím je prostě nuda. Erotický film s "černou Emanuellou"je bez náboje a jediná scéna, která skutečně stojí za to, je souboj mangusty s kobrou. Mangusty jsou neskutečná zvířátka. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, opäť krásne natočená Amatovka v nádherných lokáciách, so žiarivou Laurou Gemser. Pozerať tieto filmy v origináli s anglickými titulkami je proste zážitok, i tu sa moje old school srdce jednoducho napĺňalo blahom, za doprovodu bombasticky "prázdninovej" slnečnej hudby Nica Fidenca. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší a celkově zábavnější než jednička. Do první poloviny jsem se nenudil, jenže ta druhá.. To už je peklo. Ale musím uznat, že soundtrack od Fidenca je fakt výbornej. Ten si budu pouštět často :). Ale docela mě sralo, že titulky byly opožděný asi o minutu, takže jsem rozuměl hovnu, ale já myslím, že jsem stejně o nic nepřišel. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Mix záberov z Thajska a Maroka s podradnejším erotickým filmom. Obrázky Bangkoku vystriedajú obrázky Casablanky, medzi budovami prechádza fotografka Emanuella, ktorá má neodolateľné nutkanie vyzliecť si prinajmenšom vrchný diel odevu pri vstupe do akejkoľvek miestnosti. Hoci, pri tých horúčavách sa niet čo diviť. Popritom stihne rozvrátiť jedno manželstvo a jeden vzťah. Dramatickosť snímky spočíva zrejme v krádeži dokladov a fotoaparátov hlavnej hrdinky, možno v jej sexuálnej identifikácii a fajčení ópia. Úvodná prelínačka súlože a piestov lodných strojov nebola najhoršia, zvyšok je len prevažujúcou nudou v hlavnej úlohe s krásnou - a preto pozerateľnou - Laurou Gemserovou. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama