Reklama

Reklama

Bohyně lásky kanibalů

(neoficiální název)
  • Itálie Papaya dei Caraibi (více)

Obsahy(1)

Tým geologů se pokusí přesunout domorodé kanibalské obyvatelstvo, aby mohl provést atomový výzkum. Vůdkyně kanibalů však začne geology jednoho po druhém svádět a zabíjet. (Perverz)

Recenze (4)

V4nd4l 

všechny recenze uživatele

Tak zas úplný odpad to není. Horor to sice taky není, ale aspoň to má celkem pochopitelný přiběh a hraje v tom Dakkar. Navíc Joe D'Amato natočil daleko horší filmy. Pokud máte rádi filmy plné erotických scén, s několika málo gore scénami zasazené do exotického prostředí, mohl by se Vám tento film i líbit. Já už si ho asi znova nepustím, ale tím nechci nikoho odradit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nudný a rozvláčny eurotrash, vzorový režijný príklad pána D´Amata. Dej tu veľmi nečakajte, skôr sled pasívne natočených erotických scénok. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Papaya začíná film jednou z nejlepších scén, kdy hlavní představitelka ukousne jednomu z geologů jeho nejdůležitější nástroj. Celkem se ve filmu objeví dvě kanibalské scény. Tou druhou je rituální obřad místních domorodců. Zbytek filmu je postaven na ukazování tropického bohatství Dominikánské republiky, nahoty a divného spiknutí místních domorodců proti firmě, která chce na ostrově postavit jaderný reaktor. Proto Papaya svádí a zabíjí geology, kteří přijedou na ostrov. Kromě rituálního křepčení jsou k vidění pouze dvě odlišné dívky - míšenka Melissa a blonďatá Skandinávka Sirpa Lane. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Trochu drsnější milování s likvidací údu divokou ženou a vraždami geologů, k tomu slavnost domorodců. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama