Reklama

Reklama

Hitokiri Jota: Kjóken sankjódai

  • Japonsko 人斬り与太 狂犬三兄弟 (více)

Recenze (3)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Ještě chaotičtější a extrémičtější verze Street Mobster. Sugawara představuje tak trochu zmagořeného gangstera, který je odsouzen k šestiletému vězení po vražde místního jakuzáckého bosse. Po návratu se vrhá do víru sexu, násilností, intrik a pitek. Jedinou cestou ven z této zdánlivě nikdy nekončící jízdy je smrt. A jak jinak, Fukasaku ji divákovi neodpírá. Ostatně, pokud film není pevnou součástí série, přičemž se nejedná o poslední díl, jiné vyústění příběhu v džuciroku eiga ani možné není. K tragickému a očekávatelnému konci Fukasaku nicméně dospěje notnými dávkami černého humoru, který je sice v jeho předešlých filmech přítomen, nikdy ale v tak velkém množství. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Fukasaku opět servíruje brutální nářez - v porovnání s jinými obdobnými (které obvykle "páchal" právě s Buntou Sugawarou v hlavní roli) je tento o něco bláznivější a hlavní ""hrdinové"" (Sugawarovi parádně sekunduje především Kunie Tanaka) jsou ještě většími tragédy, než je obvyklé, bez jakýchkoli zábran, citů (kromě sebelítosti a poněkud komického vzplanutí hlavní postavy) a rozumu - prostě paráda!:) ()

erl 

všechny recenze uživatele

Živelná Fukasakiho pecka zběsile uhánějící od první do poslední sekundy. Spousta násilností , bitek a zábavných scén. Bunta Sugawara (proč tu není??) je zde neuvěřitelný démon bez hranic a jednoduše si mě zde získal. Nenudil jsem se ani chvilku! ()

Reklama

Reklama