Reklama

Reklama

Kniha tajemství Ameriky: Zvláštní vydání

(seriál)
  • USA America's Book of Secrets: Special Edition

Obsahy(1)

1. Tajnosti a skandály Bílého domu: Podíváme se do tajných protokolů, skryté historie a veřejných skandálů nejvyššího amerického úřadu.
2. Přísně tajné operace: Odhalíme tajné aktivity a nejmodernější výcvik amerických speciálních sil a vládních agentur, které provádějí nejnebezpečnější pozorovací, průzkumné a zpravodajské mise na Zemi.
3. Moc peněz: Odkryjeme nejen podzemní svět nejbohatších amerických občanů a kam až se zakořenila jejich moc a vliv, ale odhalíme také moc a vliv peněz a příslibu bohatství na nás všechny.
4. Zločiny a tresty: Odhalíme tajný svět organizovaného zločinu a prozkoumáme tajemství kolem některých neslavně proslulých zločinů americké historie. Také nahlédneme do světa s maximální ostrahou, amerických „tajných vězení“.
5. Podivné a bizarní: Nedávné objevy dříve neznámých hominidů a průlomy v genetické technologii poskytly národu věřícímu v bigfoota novou naději, že se toto stvoření najde. Jaké nové technologie se vyvíjejí pro tento staletí trvající lov? (History Channel)

(více)

Reklama

Reklama