Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Flodder se vrací z cesty z New Yorku a musí se setkat se sousedy, protože městečko Zonnedael slaví 25.výročí založení...Rodinka se na přípravách oslavy musí podílet...vzniká nova láska, která však není úplně jak se zdá být na první pohled... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Henk 

všechny recenze uživatele

Se třetím dílem jsem očekával průšvih, ale zase takový malér to nebyl a dalo se na to bez problémů koukat. Mrzí mne, že Špindírovi nevyšli na DVD. Myslím si, že pro lidi, kteří se rádi smějou nemůže být shlédnutí této trilogie nijak urážející (netýká se humoristů-intelektuálů). Navíc na Kees Flodderovou(Tatiana Simic) se docela příjemně kouká. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Původní obsazení je v prdeli a s tím i ten duch Špindírových... Poprvé u této trilogie jsem zaznamenal mezery v pobavení. Obsazení Johnyho mě poprvé tak znechutilo, že jsem se na film díval opět až po dlouhé době. Nápad dobrý, obsazení někdo úplně posral a vtipnost taky nic moc... Kdyby bylo hodnocení 3,5 možné tak bych ho dal, bohužel tady musim dát 3*. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, povodne osadenstvo Flodderov je v hajzlu, a pozeram ze v hajzlu je aj znalost tejto trilogie - comu sa cudovat ked v nasich CZ a SK luzroch a hnojoch sa rozoberaju jednotlive diely Ordinacie u Ruzovych Dementov, VKV, kadejake prisprostaste reality sou a ked vladnu Tv Hovna, Narkoza a Hnoj. Zase pardon, to mi uslo, pochopitelne som chcel napisat TV Nova, Markiza Joj. Tv Loppatov, pardon, Barandov je tiez kategoria sama o sebe. . No ed k tomu nasi ludia este citaju Vieweghove umelohmotne sracky, a poniektori ich dokonca uznavaju - tak to potom des bes a bieda, ale velka. Kazdopadne som siel do toho s tym, ze trojky su regulerne podradne filmy. A hovno, hovno. Trojka je slusny diel, niektori pisu ze ako jednicka. No, to si nemaslim, ale europsky humor tu ostal tak ci tak, Flodderovi sa vratili z new Yorku, ale o humor sa starat budu stale. Skoda osadenstva, stari herci boli proste lepsi : 60 % ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Ve 31. minutě na domácím večírku slyšíme v pozadí skladbu „The Real Thing“ od belgicko-nizozemské taneční skupiny 2 Unlimited, která vyšla v roce 1994 jako první singl z jejich třetího alba nazvaného „Real Things“. (Trajektt)

Reklama

Reklama