Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Alfred Morris (George Zucco), univerzitní profesor chemie, znovu objevuje starobylý mayský vzorec pro plyn, který mění muže v poslušné zombie – vlkodlaky. Morris použije studenta medicíny Teda Allisona (David Bruce) jako pokusný objekt a namlouvá si, že Allisonova snoubenka, krásná koncertní zpěvačka Isabel Lewis (Evelyn Ankers), zruší své zasnoubení a dá přednost jemu. V rámci pokusu Morris přikazuje Allisonovi ve stavu permanentníáho tranzu, aby provedl chirurgický zákrok u živých pacientů a použil sérum z jejich srdce jako dočasnou protilátku. Na stopu experimentů šíleného vědce se však dostává novinářský reportér McClure (Robert Armstrong). (mac000)

(více)

Recenze (5)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Opätovne príbeh o šialenom vedcovi, ktorý sa pohráva s myšlienkou opätovného navrátenia života a ovládania jedinca, ktorý je oživený. Jediným významným plusom je, kedy sa musel oživený jedinec živiť krvou aby dokázal prežiť, čiže sme svedkami častých scén vykopávania hrobov. Taktiež treba oceniť, že je tu zombie podklad pre mäsožravé hordy s pokrikom "Braaains". Bohužiaľ je tento docela nuda, čo nezachraňuje ani krátka stopáž a veľa sa tu naozaj nedeje. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Po chvíli mučivého váhání mezi dvěma a třemi hvězdami se přikláním k té vyšší variantě, protože ono to nebylo vůbec špatné: mělo to atmosféru, správně ujetýho záporáka a luxusního vraha, kterej mi víc než cokoli jiného připomínal somnambula Caesara z Kabinetu dr. Caligariho. A kromě nekonečných pěveckých vystoupení film odsýpá a vzhledem ke kraťoučké stopáži nestíhá nudit. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

O5 je zatím láska k jedné ženě a muži kteří o ni usilují. Vědec a profesor Alfred Morris(George Zucco) objeví starodávný mayský plyn kterej dokáže z lidí udělat poslušné ghúly(podobné zombie). Tento plyn na vlastní kůži okusí student medicíny Allison. Jeho snoubenkou je zpěvačka Isabel kterou chce získat i profesor Morris. Je tu ale ještě další muž, kterej dělá Isabel při koncertech hudební doprovod. Žádnej extra trhák to není ale film rozhodně nenudí. Nejlepší na filmu je George Zucco, nápad s ghúlem, jeho namaskování a scény ze hřbitova. 3hvězdy ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Šílený Ghoul nabízí příběh rozdvojené osobnosti. Příběh není moc originální ani zábavný a dá se říct, že jsem se docela nudil i přes krátkou stopáž. Na druhou stranu atmosféra scén odehrávajících se na hřbitově nebo v temných uličkách byla vystavěna na výbornou - mlha, stíny, no prostě krása. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další šílenej doktor, další rozdvojená osobnost, další variance na Jackyla a Hydea. Tyhle filmy dost ve 40 letech jely. Bohužel jejich množství je tolik že už spíše nudí. Herci sice ujdou a začátek s krysou je obstojnej. Ale je tu plno dalších lepších variancí na tohle téma. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama