Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina modelek letí na focení do Jižní Ameriky, když je jejich letadlo sestřeleno. Dívky zajme soukromá armáda místního narkobarona a ony si musí probojovat cestu na svobodu. (choze)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

choze 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem padl, když jsem sepisoval profil Sybil Danning a ta zápletka s modelkami ztroskotavšími v džungli a bojujícími s narkomafií mě natolik vzala, že jsem podle ní - aniž bych film viděl - napsal vlastní scénář s názvem BIKINI FORCE (na požádání rád zašlu). O dva roky později jsem JUNGLE WARRIORS konečně sehnal a zkoukl. Bohužel jde o nudný osmdesátkový skupinový ženský akčňák od režiséra RED HEAT (s Lindou Blair). Jedna hvězda zato, že narozdíl od KRVAVÉHO KOMANDA nebo NÁJEMNÉHO VRAHA (oproti kterým to zjevně mělo lepší rozpočet) se to bere vážně, že to má vlastní story a nejde jen o další ženskou vykrádačku TUCTU ŠPINAVCů, za pěkné baby (které se ale nesvlečou, natož aby byla nějaká před kamerou znásilněna!) a za ten skvělý (samozřejmě lživý) malovaný poster. Tedy on sice ve filmu ten obrněný autobus je (a vypadá mnohem líp než na plakátě), ale hrdinky ho převrátí ještě dřív než vyjedou z padouchovy pevnosti, takže žádná honička se nekoná. Akce je tu stejně jako v obou zmíněných filmech soustředěna až do úplného závěru a je stejně nezajímavá. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Skupina modelek letících na focení havaruje v džungli, kde následně bojují proti narkomafii... brutál béčkový osmdesátkový bizár ze Západního Německa, něco co vypadá inspirováno díly Andyho Sidarise, akorát tady se neodvážili obnažovat přítomné hrdinky. Kdyby to mělo do deseti minut, tak je to zábavné aspoň jako vtip, ale takhle je to prostě jen zbytečný film. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Dennis Hopper byl během natáčení kvůli odhalování na veřejnosti zatčen mexickou policií a byl nahrazen hercem Marjoem Gortnerem. Později se herec přiznal, že měl v době natáčení problémy s drogami a na "vyhazov" si vůbec nepamatuje. (Fenk)

Reklama

Reklama