Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banda lupičů vedená zločincem Burnettem přepadne malou vesnici a zajme všechny její obyvatele. Když sem přijede dostavník převážející 100 000 dolarů ve zlatě, lupiči postřílí všechny v dostavníku a odjedou s ním. Hrdina Doc Williams je jim ale v patách. (špaček421)

Recenze (5)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Typický béčko, obsahující všechny k tomu náležící prvky, tj. exteriéry jsou pískovny, města pak pár laciných kulis, hlavní roli hraje nevýrazný americký herec (kupodivu to není Ital s pseudonymem), záporáky většinou kaskadéři, a nejdůležitější v ději jsou přestřelky. Samotný děj je zmatený a i když jsem viděl zřejmě nějakou zkrácenou verzi, je tu pořád dost hluchých míst. Navíc je tu otravný poskok hlavního hrdiny. Na druhou stranu Wayde Preston zase tak špatný není, a hlavní dvojka záporáků je skvělá (i když kdyby druhého záporáka, sexuálního maniaka, hrál Kinski, bylo by to lepší). ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno těžko si představit lépe udělaný italský western s takovým mini rozpočtem. Tohle má rozpočet jako filmy Fidaniho, ale ten by mohl závidět, o kolik tříd je tohle lépe udělaný a dokonce je to i zábavný. Kdykoliv to vypadalo, že bych se mohl začít nudit, tak film přišel s něčím neokoukaným. Výběr herců je taky super a všechny charaktery jsou něčím zajímavý. I hudba se celkem povedla a sedí ke scénám, ale chtělo by to rozhodně víc skladeb. Těch pár skladeb je skutečně hodně omílaných. V excelentní kvalitě obrazu na YT pod názvem Killer Amigo. ()

Reklama

Reklama