Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Wong (Leo Fong) je súkromným detektívom, o ktorom sa dá povedať všetko možné, len nie to, že by sa mu v poslednej dobe nejako obzvlášť darilo. Tentokrát to vyzerá, že sa na neho šťastie pousmialo. Do jeho kancelárie zavítal bohatý priemyselník Templeton (Troy Donahue), ktorý ma jeden jediný problém. Jeho dcéra sa dostala do pazúrov sekty vedenej bezškrupulóznym Yarakundom (Cameron Mitchell), vymývajúcim mozog svojim obetiam a posielajúcim ich na všakovakú špinavú prácu. Joe má jedinú úlohu: priviesť dievča späť. Medzi ním a dievčaťom však stojí takmer nepreniknuteľná hradba po zuby ozbrojených goríl odhodlaných s nasadením vlastného života uchrániť svojho chlebodarcu a majetok, ktorý k nemu patrí... (beso74)

(více)

Recenze (5)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

PURE 100% 80´S Low Blow malo tak ukážkovú osemdesiatkovú produkciu, že to hádam ani nie je možné. Ide o akčný najštandardnejší štandard v ktorom nechýba nič, čo by mala obsahovať mlátačka s tohoto obdobia. Drsný plagát s chlapskými rečami, policajta ktorého vyhodia zo služby.. (aj keď sa to nezdá na začiatku taká scénka bola) neuveriteľne odpudzujúci soundtrack s hroznou gitarou a plechovými "bum-čvach! bicími, plno bitiek, pomáhanie nevinným, rôznorodý nepriatelia, vyšetrovanie na vlastnú päsť a dokonca tam bol aj turnaj bojových umení... ľudia moji !!!! síce sa bojovalo iba v diere vykopanom bagrom ale o to to bolo štýlovejšie. Prekvapil ma tu čierny bojovník Billy Blanks. Bol to jeho prvý film a celkom dobre sa s ním popasoval, nato že s filmom nemal, vtedy, veľa skúsenosti. Najlepší na tom bol záverečný masaker. Hlavná postava poskladala super komando ktorého členmi boli víťazi už spomenutého turnaja. Ich misia bola jasná: Zachrániť dcéru milionára spred rúk sektárov. Na obetiach nezáležalo.. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Narazit na nějaký klenot v osmdesátkových béčkách nebo céčkách (jako tady) je pomalu nadlidský úkol. Třeba o dobrou hudbu není v těchto filmech žádná nouze. Zrovna tady je to vlhký sen každého osmdesátkového fandy. Proto taky jede skoro neustále bez přestávky. Ale kromě toho nic, co by mě neunudilo k smrti. Špatná kvalita hlasů a obzvlášť toho Číňana. Tomu jsem nerozuměl ani jednu větu pomalu. Nelogické střihy a na to nenavazujicí scény. Proč se vůbec mlátili v té jámě? A kdo má být ten chlap na tom plakátě? Snad ne ten Číňan, vždyť se sotva hýbal. Nakonec je to jedno, protože kromě hudby si nic jiného nebudu zítra pamatovat. 1* ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film dával smysl asi jako manuál k japonskému videu. Co jsem od tohohle braku dostal? Nepříjemnou migrenu z hudby, která naneštěstí doprovázela celý film. Činan co řídí jak dobytek, hnusná kulturistka, slepej dědek co vypadá jak ta bába ze slunce seno a jeho černá crazy asistentka, Blanks se tu mihnul učinkem. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama