Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent CIA Johny Portland (Billy Blanks) je jednoho dne přepaden a zmlácen do bezvědomí. Po probuzení zjistí, že trpí dočasnou ztrátou paměti. Marně se snaží přijít na to, kdo by mohl mít zájem na tom, aby mu zabránil v dokončení vyšetřování spletitého případu pašování drog. Nakonec se spojí s Elmo Freechem (Roddy Piper), svérázným soukromým detektivem, který požívá netradiční metody. Společně odhalí spiknutí, do kterého jsou zapojeny vysoce postavení lidé z CIA a vládní špičky z Washingtonu. (wayne99)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No dějově mi to sice nedávalo moc smysl, ale to nevadí, protože špičkový souboje to spolehlivě zachrání. Nutno uznat, že bojové umění které předvádí Billy Blanks je jedním z nejlepším co se dá ve filmech vidět a taky podobně jako v Back in Action tu funguje perfektní chemie mezi ním a Roddy Piperem plus je tu ještě Norton jako záporák. Pravda je, že většinu akční výplně tvoří bitky a přestřelky jsou takové nijaké, takže tentokrát to na víc než na tři hvězdy nebude, ale bavil jsem se slušně a hlavně začátek filmu má strhující tempo. To zase jo.65% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu jsem si hlavně užíval fighty, páč příběh mi nepřišel zrovna moc zábavný. Ještě se mi líbilo jak se Blanks a Piper mezi sebou hlásili a taky Blanksovi super bojový kousky, který zde předvedl. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela milé překvapení. Billy Blanks zde hraje agenta CIA s krycím jménem Quicksilver, který po eliminaci svými kolegy (Richard Norton) trpí amnézií a spolu se soukromým očkem (wrestlerem Roddy Piperem) se snaží celé věci přijít na kloub. Dobré souboje, vtipný hlášky, zápletka, i když celková kvalita filmu jako by z oka vypadla všem těm akčním krimi thrillerům z 90. let, kterých se točilo více než dost, ale to nevadí. Hodně známých tváří ve vedlejších rolí. ()

jerzy1976 

všechny recenze uživatele

Válejíc se doma po operaci jsem se opět podíval na pár "karate filmů" z 90.let a tento snad u nás ani tehdy na VHS od Intersonicu nevyšel. Musím po letech říct, že Blanks má to "filmové karate" fakt asi nejlepší  - ve srovnání s Merhim, Wincottem, Dragonem Wilsonem. Snad jen Avedon se mu z béčkových filmů vyrovná  - ale je to hubeňour, tak se mu moc nedá věřit, že by třeba Blankse fakt zbouchal:-) Tady v tom filmu to Blanksovi solidně funguje ve dvojici s Rodym, stejně jako v předchozím filmu Zpět v akci. Bitky jsou skvělé, zápletka ujde. Vidět to v době natočení, jsem nadšen. ()

Reklama

Reklama